Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet? (...

Ez az álom mit jelenthet? ( lent )

Figyelt kérdés

Egy olyan helyen voltam egy hapival ( volt vagy 30-40 éves) ami elég gazos meg elhagyatott volt, és csak régi fa pottyantós volt a közepén xD és mondtam h nekem wc-znem kell. Ekkor vettem észre, hogy Kiss Ádám vagyok ( a humorista xD ) ,szóval bementem pisilni, és volt kb 7 centis a farkam, és olyan vékony volt mint az ujjam és össze vissza hajlott és alig tudtam vele pisilni XDD

Lány vagyok amúgy xD

2013. febr. 7. 21:42
 1/4 anonim válasza:
Ezt én nem írtam volna le...
2013. febr. 10. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, de az álmoknak jelentésük van, és kíváncsi vagyok rá.
2013. febr. 10. 14:16
 3/4 csubii11 válasza:

Rét jelentése:

Pásztoróra, szerelmi kaland.

öreg jelentése:

- Ha ismerős, barátságos: egy közhely, közmondás, amelynek az alapján elrendezel valamit. Ellenséges, idegen, idegennek ható öreg: lázadás, egészséges szembehelyezkedés a tanult, beléd sulykolt szabályokkal szemben; eredeti új gondolatok. Öreg akár nő vagy férfi, ha rád támad, rémületet ébreszt: benned lévő gátak, amelyeket le kellene döntened.

2013. febr. 10. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm. köszönöm :)
2013. febr. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!