Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől van, hogy megbénultam?

Mitől van, hogy megbénultam?

Figyelt kérdés

Éjszaka közepén megébredtem. Átakartam fordulni a másik oldalamra, de nem tudtam, mintha valami vissza fogott volna, nem tudtam mozdulni. Ez az állapot körülbelül 10 másodpercig tartott. Semmimet nem tudtam mozgatni, se a kezem, se a lábam, kiáltani se tudtam. Nagyon megijedtem... Nagy nehezen sikerült megfordulnom (kötél húzásnál mikor a kötelet az egyik fél elengedi olyan érzés volt) Ennyire még talán sosem vert a szívem, fejem is fájt. Gyorsan bebújtam a takaró alá, és elaludtam.

Kérlek ne nézzetek hülyének, most is félek elaludni, nagyon rossz érzés volt...

2013. jan. 27. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Alvási paralízis lehetett.

[link]

2013. jan. 27. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű alvásparalízis, szinte mindenki megtapasztalja az élete során legalább egyszer! Nagyon rossz tud lenni, én is átéltem már! Leggyakrabban háton fekve fordul elő.
2013. jan. 27. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, ráadásul én közben álmodtam is... Nagyon horrorisztikus volt.
2013. jan. 28. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem álmodtál, hanem hallucináltál, ez is vele jár.

Nekem elég gyakran van ilyen. A legdurvább az volt, mikor azt képzeltem valaki ül az ágyam szélén és néz előre. De általában zuhanás és nagyon hangos hang, talán visításra ébredek

2013. jan. 28. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Basszus ez velem is előfordult kb 1-2 éve... de nekem nagyjából fél percig tartott, és nekünk a teósmmal a szobánk a nappaliból nyílik és ott áll egy zongora, közben azt hallotam játszani. énis nagyon megíjedtem, nekem azt mondták hogy epilepsziás roham...
2013. jan. 28. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én nagyon remélem többet ilyen nem fordul elő :/ Tegnap este is tv mellett aludtam el..
2013. jan. 28. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!