Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem furcsa ez? Másnak is...

Nem furcsa ez? Másnak is vannak ilyen álmai?

Figyelt kérdés
Minig is nagyon éérdekes álmaim voltam, de mostanában nagyon fura dolgokat álmodok. Pár nappal ezelőtt azt álmodtam, hogy meg fog jönni a menstruációm. ( terhes vagyok, és azt gonoltam, hogy ez nem lehetséges, de mint kiderült, szerencsére semmi baj nincs) másnap reggel megjött. Azután azt álmodtam, hogy meghal a nagyapám. 2 nappal később telefonáltak az öregek otthonából ( szegény ott van ) hogy a legjobb barátját megkéselték, nagyapám szerencsére könnyebben sérült meg. 2 napja egyfolytában fegyverekkel, és tűzzel meg robbanással álmok. Anyukám pedig ma úgy jött haza a munkahelyéről, hogy azt mesélte, hogy a munkahelyén felrobbant egy gép, amivel dolgoznak :S lehet, h csak beképzelem magamnak, de nekem ez egy kicsit ijesztő :/
2013. febr. 1. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is meg szoktam álmodni dolgokat elég sokszor. Szerintem ezzel semmi baj nincs, nincsen semmi baj veled.
2013. febr. 1. 19:45
 2/2 anonim válasza:
Megálmodod..anyukámmal is előfordult már. Ne félj tőle,minden álmod amúgy sem fog bekövetkezni :)
2013. febr. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!