Miért álmodom egy másik férfival?
A párommal több, mint egy éve vagyunk együtt, és úgy érzem, tökéletesnek mondható a kapcsolat. Nincsenek komoly vitáink, semmi ilyesmi.
Van egy barátja, akit nagyon kedvelek, szimpatikus, jófej.
Legutóbb vele álmodtam, amiben az volt, hogy felhívtam telefonon, valamit kérdezni akartam tőle, de azt mondta, nem ér rá. Nem tudtam, miért nem de aztán valaki (már nem tudom, ki) azt mondta, hogy van barátnője, most vele foglalkozik. (a való életben egyedülálló). Engem meg zavart, sőt, csalódott voltam, ideges, hogy mi az, hogy neki van barátnője.. az álmomban is ugyanaz volt a felállás - együtt vagyok a barátommal. Vajon miért álmodhatom ezt? Ezen kívül kétszer álmodtam azt, hogy megcsaltam vele a párom, és reggel hatalmas bűntudattal ébredtem - szégyelltem magam, amiért ilyet álmodom.
Valakinek van valami tippje, mi lehet ez?
Sosem csalnám meg a jelenlegi párom, és nem is értem, az álmomban miért tettem; illetve miért zavart, hogy az ő barátjának van barátnője.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!