Ez most mi lehet?!
Figyelt kérdés
Hello
Még 2012. december 28.-án találkoztam egy lánnyal, akivel nem sokat beszéltem, de jó benyomást tett rám. Másnap felvettem ismerősnek, és ennyi! Nem is beszéltünk azóta semmit. Tegnap (jan. 26.) találkoztam két régi barátommal, és iszogattunk, meg nosztalgiáztunk. Előjött a téma az exekről is. Hazaérve már eléggé pityókás voltam, de még tudtam magamról. Lefeküdtem aludni, és arról álmodtam, hogy azzal lánnyal csókozok többször is, akivel még 28.-án találkoztam! Ez most a pia miatt volt, vagy csak szimplán hülyeséget álmodtam?
2013. jan. 27. 09:59
1/1 anonim válasza:
Sok mindent jelenthet. Lehet hogy csak egyszerűen ezt szeretnéd hogy történjen. Szerintem jót tenne ha beszélgetnétek.. Ki tudja mi lesz a vége!! Írj rá! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!