Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van ilyen kereszt?

Van ilyen kereszt?

Figyelt kérdés

Álmodtam egy nagyon furcsát, a falunkon állt egy festmény amin Jézus volt keresztre feszítve. A kereszt úgy nézett ki mint egy hagyományos kereszt, viszont az egyik ága felfelé állt, úgy volt ráfeszítve jézus, és nagyon szomorú volt, viszont körülötte minden tiritarka volt, színes virágokkal stb. Az álmomban a festmény olyan sátáni érzést keltett, anyummal leszedtük a falról, majd egy felírat állt a hátulján hogy azonnal semmisítsük meg és angolul egy szöveg, amiből csak a revolution (forradalom, fordulat), szó rémlik. Anya széttépte a képet az álmomban.

A kereszt jelentését keresem, hogy ilyen van-e aminek az egyik ága felfelé áll.

2013. jan. 25. 17:15
1 2
 1/11 Zsizsik666 ***** válasza:
Hogy érted, hogy felállt? Nem tudom elképzelni am. meg sima vallási álom, ha ilyen dolgokkal foglalkozol, akár csak tudat alatt is, nem csoda, vagy valamilyen jézusos vallással kapcsolatos élményed volt.
2013. jan. 25. 17:27
 2/11 A kérdező kommentje:
nem, se hívő nem vagyok, se semmi, inkább vagyok ateista mint hívő. vallás abszolút nincs jelen az életemben. A keresztet meg úgy képzeld el, mint a sima kereszt amin jézus van, viszont az egyik "ága" amire a keze van szögelve felfelé áll. Jobban nem tudom sajnos elmagyarázni.
2013. jan. 25. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Tehát mondjuk olyan 60 fokos szögben állt a kereszttel?

[link]

Most csak hirtelen paintben rajzoltam egyet szemléltetésnek.

2013. jan. 25. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Vagyis ez inkább a 45 fokhoz áll közelebb.

Mindegy, nagyjából ilyen volt?

2013. jan. 25. 18:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen volt! Tudsz róla valamit?
2013. jan. 25. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Leginkább a hippi kereszthez hasonlít.

Találtam róla egy írást: [link]

Csak átfutottam, de a sátánnal is állítanak fel párhuzamot.

Hiteles forrás keresését meghagyom neked. :D

2013. jan. 25. 20:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hihetetlen hogy pont ilyen keresztet nem lehet találni ahol az egyik "ág" emelkedik a magasba :D Én is megnéztem már mindent a sátánon át az angyalokig, de semmi. Tényleg inkább a hippishez hasonlít már csak azért is, mert a kép hátulján a revolution szó állt, és még egy hosszabb szöveg, amiből mintha még a "free" szó rémlene... szabad forradalom, vagy szabadság, szabad fordulat... hmhm.. de oda volt írva az is hogy semmisítsük meg azonnal a képet, anya így széttépte. No meg a hippisre jellemző az is, hogy pl. amelyik kereszten jézus lógott, körülötte virágos rét volt :D De akkor meg miért volt szomorú a kereszten jézus, és mért volt az egész álmom alatt sátáni érzésem?:D:D:D ÁÁÁÁÁ utálok álmodni...
2013. jan. 25. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
:D..szerintem meg frankón örülj neki, hogy sokminden vegyül benne
2013. jan. 25. 20:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát, az az igazság hogy mikor felkeltem, eléggé be voltam sz.rva :S:D Iszonyatos álom volt :S:D De egyre több az ilyen... vagy front van, vagy telihold, vagy én nem tudom :S:S:D
2013. jan. 25. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az egyik kezével az ég (mennyország) felé mutatott? az gyakori szimbólum
2013. jan. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!