Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
A nevelőapám 2 éve meghalt. Az utolsò pillanatig Vele voltunk. Kb. 3 napja azt álmodtam, hogy ott fekszik anya szobájában az ágyon... Nem hittem a szememnek, és rögtön szòltam a páromnak. Amikor az válaszolta, hogy basszus én is látom... Következő kép, hogy 4en kint ülünk a konyhàban (Nevelőapàm, Anya, Párom és én) csak ültünk és, őt hallgattuk... Azt mondta, hogy nagyon hiányzunk neki, és ha kell elrágja vezetékeket, hogy együtt égjünk bent a lakàsban, ... Arra emlékszem még, hogy az asztalra tette a kezét és minden egyes ùjjvége fekete volt... Nagyon kikészültem.2013. jan. 20. 20:52
1/2 anonim válasza:
Hiányzik neked, és sokat gondolsz rá, kötődtél hozzá, ez álom formájába megmutatkozik. Vele akarsz lenni, nem akarod elengedni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. jan. 21. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!