Mit jelent szellemmel álmodni? Mit jelent sírással álmodni?
tessék:
Szellem – Fehér, élvezet; fekete, probléma, nehézség. Egyes amerikai indiánok szerint ez nagyon rossz ómen, az álmodó gyors halálát prognosztizálja.
Sírás, könnyhullatás – Öröm, siker.
remélem segítettem :)
Nem tudom, hogy mennyire segít, de maga a félelem ezt jelenti:
- Ha olyan dologtól, tárgytól félsz, ami ébren kedves a számodra: zavarban vagy egy kapcsolatodban; kis árulásra kényszerülsz.
A szellem/kísértet:
- Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.
sírás, sírni
saját sírásod: múló bánat; megszabadulás, megkönnyebülés. Sírást, síró hangot hallani: régi, jobbára kényszerűségből elkövetett hibád; szorongatott helyzeted emléke. Síró embert látni: vetélytárs, akivel szemben mindent bevetsz.
Azt hiszem az egészet összeadva már kb körvonalazódik előtted a dolog, legalábbis én ezek alapján sejtem miken gondolkodhattál aznap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!