Évek óta szinte minden álmomban szerepelnek darazsak. Ez mit jelenthet?
Ha nem méz, akkor Micimackó! :)
Na jó viccet félretéve, a darázs az álomban mindig valamilyen dühöt, indulatot, ingerlékenységet jelképez. Eltúlzott indulatok és valami apróság miatti sértettség is lehet.
Hókusz-pókusz!
Az egész semmi mást nem jelent, mint azt, hogy az agyad tudatalattija, amikor alszol, akkor dolgozza fel a nappal veled történt élményeidet a saját nyelvén.
Hogy ebben a darázs mit szimbolizál, annak megfejtésében leginkább egy jó pszichoanalitikus segíthet, és nem mindenféle tébolyult varázsló.
Nem félsz a darazsaktól? Vagy valamilyen darázstól?
Mert nálunk nagyon sokáig volt a szomszéd padlásán egy lódarázsfészek.
Juj, még leírni is.
Én rettenetesen féltem tőlük, nem lehetett az ablakot nyitva hagyni, főleg éjszaka, mert mindig megjelentek.
Nap közben is kint az udvaron röpködtek. Volt egy orgonabokrunk, annak a kérgét nagyon szerették, abból építették a fészküket. Később már a hangjuktól is féltem.
Na, ebben az időszakban álmomban is megjelentek. Sokszor ugrottam fel ijedten, hogy a szobában vannak.
Sokszor hallottam olyankor is a zümmögésüket, amikor nem voltak sehol.
Végül, amikor már este a villanyt sem kapcsolhattuk fel kint, mert rögtön megjelentek a fényre, a férjem felvitte a padlásra a gázpalackot és a pörzsölőt, és lepörzsölte a lampjukat.
Két darázs meg is csípte, de ő fel sem vette.
Éveken keresztül építették a fészküket, elmesélte nekem, hogy amikor felment a padlásra és meglátta, majdnem visszafordult. Azt mondta, hogy a padlásról majdnem a földig lelógott.
Még ez után is nagyon sokáig álmodtam róluk.
Előfordulhat, hogy nálad is valami ilyen élmény lehetett, nem tudtál valamit feldolgozni, ezért tér vissza álmodban is.
Darazsak – Nehéz idők jönnek, sok aggodalom és probléma várható.
szívesen :)
Előzőre:
1. Az álmaink jelentős részére nem emlékszünk.
2. Amit nem fogunk fel tudatosan, az a tudatalattinkra hat, álomban meg főleg a tudatalatti tartalmat -beleértve a kollektív tudatot is, nem csak az egyénit- dolgozzuk fel alapvetően. Tehát, nagyobb eséllyel álmodik valaki darázzsal, ha zümmög valami körülötte bár, de nem veszi észre (tudatosan; például mert már félálomba van, vagy mert más köti le a figyelmét, pl. gondolkodik valamin).
Ettől függetlenül az álmok többnyire szimbolikusak, nem szó szerintiek.
Hát ... milyen összefüggés(ekben) szerepelnek ?
Mit csinálnak ? röpködnek körülötted, üldöznek, másznak - megfigyelő vagy résztvevő vagy-e az álomban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!