Azt hiszem beszéltem a tudatalattimmal, és emlékszek is rá h mit "üzent" de nem tudom mit kéne tennem ezzel kapcsolatban, szerintetek?
Tényleg biztos, én is több oldalról olvastam, hogy ilyenkor az ember a tudatalattijával beszélget. Inkább nyitott maradok, és csak egy lehetőségként hozom fel, hogy álomban szerintem lehet ténylegesen a tudatalattival beszélni. Sőt, a pszichedelikus szerekkel lehet, ami tény, akkor a tudatos álomból sem zárhatjuk ki.
Na én egy másik választ adok, mint a többiek, mert ők csak egy szempontból nézték meg, ami általában helyes is, de szerintem nálad más a helyzet.
Én amikor szakítottam a barátnőmmel, akkor nagyon örültem, hogy vége lett, bár még nagyon sokáig vissza akart jönni hozzám. Összejött egy pasival kb fél évre a szakításra, és én legelőször kicsit meghökkentem, -biztos sokan éreztetek már így-, de azután megnyugodtam, hogy milyen jó, hogy végre boldog, és mostmár minimális az esély, hogy könnyekben tör ki nálam, hogy még mindig szeret, mert sokszor csinált ilyet, de azért jóban maradtunk.
A lényeg, hogy részegen lefaszoztam a srácot (ezt mesélték), pedig tudatosan semmi bajom nincs vele, de ugye részegen inkább az érzelmi oldala nyilvánul meg az embernek, vagyis a mélyről jövő, tudatalatti érzések.
A fő dolog az, hogy a tudatalattiban elraktározódnak ezek az érzések (mégha nem is tudatosulnak), hiszen valamikor szerelmes voltál belé, és ez megmarad. Ezt a tudatalattid közölte veled, és most is így gondolja, ez csak a kinyilatkoztatása volt. Ne adj ennek túl nagy jelentőséget, ha te most úgy látod, hogy semmit nem akarsz a lánytól, akkor maradjon is így.
A tudatalatti néha egy idióta, nulla racionalitással önt az emberekbe kelletlen érzéseket, és hozza olykor nehéz helyzetekbe. Nem véletlenül mondják, hogy a szerelem vak.
Van bölcs oldala is, rengeteget analizál, és hasznos gondolatok, érzések is felszabadulhatnak belőle, de elsősorban mindig az eszedet kell használnod, a racionális énedet. A mai civilizált világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy ösztönösen cselekedjünk.
köszönöm szépen :)) de az a helyzet hogy késő este rám írt 'ő' ès hát elég érdekes reakciót váltott ki belőlem... :| lehet igaza van a másikfelemnek, vagy csak az a részem szereti még mindig úgy..:// nem értem az egészet már
hehe, részegen ha láttad/hallottad volna mit műveltem :") azóta nem is iszok :00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!