Jelenthet ez valamit, vagy csak hülyeségeket álmodok?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a hátsó kertünkben van egy gödör,és ebben a gödörben van egy bika ami folyamatosanpróbál kitörni/kiugrani a gödörből de sehogy se tud,és a gödör fala lassan elkezd ráborulni.2013. jan. 9. 14:10
1/2 anonim válasza:
Jelent valamit, azt, hogy hülyeségeket álmodsz.
2/2 anonim válasza:
Lehet beettél valami nehezet...vagy sok baromságot olvastál/néztél mostanában a tv-ben...vagy túl sok gondolat kavarog egész nap a fejedben...vagy sok probléma vesz körül, amire azt hiszed, hogy neked kell megoldást találnod...egyszerűen rossz helyen van az ágyad...esetleg próbáld megfordítani a párnádat...
Az álmod konkrétan egy nagyon nagy, megoldásra váró feladat elé mutat szerintem,amit rengeteg akadály nehezít ráadásként, hihetetlen erőfeszítéseid ellenére úgy érzed, hogy maga alá gyűr az egész és nem tudsz vele megbirkózni....nem vagyok álomfejtő, csak gondolkodom...lehet, hogy ez lehet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!