Elvarratlan szálak?
Figyelt kérdés
Másfél éve szakítottam a barátnőmmel, de a mai napig nem hevertem ki. Kb. havonta vannak vele álmaim, hogy együtt vagyunk, újra látjuk egymást. Nyilván azért álmodok vele mert még nem vagyok rajta túl. De szerintetek ő is álmodik rólam? vagy megérzi ezeket? (szakítás óta nem találkoztunk nem is beszéltünk). Válaszokat köszönöm!2013. jan. 5. 17:48
11/15 anonim válasza:
8-aska
Ezzel az erővel az Fb összes egyedével álmodna az ember, akiket nap mint nap lát, már ha igaz lenne amit irsz-de nem az.
12/15 anonim válasza:
te sem gondolhatod komolyan a párhuzamot a kettő között :)
de nekem aztán mindegy, a véleményemet mondtam el... tőlem aztán lehettek két örökké összekapcsolódó lélek, akik újjászületve is egymásra találnak :) legyetek boldogok! :)
13/15 anonim válasza:
11-es
a FB minden egyedével, akivel három évig járt és rendszeresen lecsekkolja, hogy együtt van-e még a barátjával és boldognak látszik-e vagy sem... :)
14/15 ROBERT 71 válasza:
En negy eve vagyok el valva 10 ev hazassag utann.Az ex nejem volt a hibas mert ossze kavart egy 56 eves palival {o most 34 eves }de a mai napig is sokat gondolok ra. a pasival nincs egyutt mert annak csaladja van es sot unokajai is. de erdemes volna le ulni es elbeszelgetni vele ha szereted .akkor eldoll hogy vane ertelme almodozz rola vagy se. hidd el meg eri.akkor vagy elkuld a fenebe vagy ujra tudjatok kezdeni persze ha o is szeret. sok szerencset es kivanom hogy jora forduljon
15/15 anonim válasza:
Ez elég érdekes mert a barátnőmet nagyon megbántottam nem tudom milyen okból és szakítottunk Aztán karácsony előtt 1 nappal ráírtam megfogalmaztam egy bocsánatkérő levelet pár lánybarátom segítségével akik értenek ilyenhez és sikerült... megbocsátott nekem azóta együtt vagyunk a szilvesztert is együtt töltöttük és kicsit mélyebb témákba is beengedett szeretett még és most is szeret Sztem ha vmi gyenge szál van a mostani barátjával akkor neked le kell csapnod rá írj neki vmi hosszú először hogy legyen mit olvasnia de fogalmazd meg normálisan sok bók legyen benne és lehet h sikerül ha nem próbálod meg addig nemtudod h érez e irántad vmit sok sikert remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!