Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elvarratlan szálak?

Elvarratlan szálak?

Figyelt kérdés
Másfél éve szakítottam a barátnőmmel, de a mai napig nem hevertem ki. Kb. havonta vannak vele álmaim, hogy együtt vagyunk, újra látjuk egymást. Nyilván azért álmodok vele mert még nem vagyok rajta túl. De szerintetek ő is álmodik rólam? vagy megérzi ezeket? (szakítás óta nem találkoztunk nem is beszéltünk). Válaszokat köszönöm!

2013. jan. 5. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ja, elvarratlan. Legjobb, ha megbeszéled vele, legfeljebb elhajt a p.-ba, de akkor legalább vége.
2013. jan. 5. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, szinte 100% hogy ő is álmodik veled.Simán meglehet érezni, és valószínűleg neki is hiányzol, ezért vannak az álmok, a lelkeitek miatt, akik visszavágynak.
2013. jan. 5. 17:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Jelenleg van barátja, nem akarok bekavarni. Nagyon szerelmes volt belém 3 évig. Vagy talán most is. A mostani barátjával szerintem nem olyan boldog mint velem volt, nekem ez jön le ahogy nézem facebookon.
2013. jan. 5. 17:57
 4/15 anonim ***** válasza:
pedig jobban jársz, ha bekavarsz.
2013. jan. 5. 17:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem akarok a "boldogsága" útjába állni. Lehet nem is akarok újra összejönni vele, csak hát ugye az érzelmek...
2013. jan. 5. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Ahol 2 lélek még mindig igy kapcsolódik, ott nem hinném hogy bárki is pótólhat bárkit is. Nekem ez a véleményem..
2013. jan. 5. 18:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Az hogy kapcsolódik az nem biztos. Lehet csak én kötődöm felé, mivel lehet hogy csak én álmodom vele. De valahol legbelül azért azt érzem hiányzom neki, és ő is szokott velem álmodni. :)
2013. jan. 5. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Te is olyan vagy, mint akik rendszeresen megnézik az exük Facebook-oldalát? Nem csoda, hogy vele álmodsz.

Naná, hogy álmodik rólad, elvégre az élete része voltál.

Nem, nem hinném, hogy megérzi azt, hogy te vele álmodsz, mégis miért tenné?

2013. jan. 5. 18:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért mert ez kb. olyan hogy ha valakit bámulsz a buszon, 20mp-en belül tuti megfordul, mert megérzi..
2013. jan. 5. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
De biztos hogy kapcsolódtok 100%-ék.
2013. jan. 5. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!