Elvarratlan szálak?
Figyelt kérdés
Másfél éve szakítottam a barátnőmmel, de a mai napig nem hevertem ki. Kb. havonta vannak vele álmaim, hogy együtt vagyunk, újra látjuk egymást. Nyilván azért álmodok vele mert még nem vagyok rajta túl. De szerintetek ő is álmodik rólam? vagy megérzi ezeket? (szakítás óta nem találkoztunk nem is beszéltünk). Válaszokat köszönöm!2013. jan. 5. 17:48
1/15 anonim válasza:
Ja, elvarratlan. Legjobb, ha megbeszéled vele, legfeljebb elhajt a p.-ba, de akkor legalább vége.
2/15 anonim válasza:
Igen, szinte 100% hogy ő is álmodik veled.Simán meglehet érezni, és valószínűleg neki is hiányzol, ezért vannak az álmok, a lelkeitek miatt, akik visszavágynak.
3/15 A kérdező kommentje:
Jelenleg van barátja, nem akarok bekavarni. Nagyon szerelmes volt belém 3 évig. Vagy talán most is. A mostani barátjával szerintem nem olyan boldog mint velem volt, nekem ez jön le ahogy nézem facebookon.
2013. jan. 5. 17:57
4/15 anonim válasza:
pedig jobban jársz, ha bekavarsz.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem akarok a "boldogsága" útjába állni. Lehet nem is akarok újra összejönni vele, csak hát ugye az érzelmek...
2013. jan. 5. 18:02
6/15 anonim válasza:
Ahol 2 lélek még mindig igy kapcsolódik, ott nem hinném hogy bárki is pótólhat bárkit is. Nekem ez a véleményem..
7/15 A kérdező kommentje:
Az hogy kapcsolódik az nem biztos. Lehet csak én kötődöm felé, mivel lehet hogy csak én álmodom vele. De valahol legbelül azért azt érzem hiányzom neki, és ő is szokott velem álmodni. :)
2013. jan. 5. 18:09
8/15 anonim válasza:
Te is olyan vagy, mint akik rendszeresen megnézik az exük Facebook-oldalát? Nem csoda, hogy vele álmodsz.
Naná, hogy álmodik rólad, elvégre az élete része voltál.
Nem, nem hinném, hogy megérzi azt, hogy te vele álmodsz, mégis miért tenné?
9/15 A kérdező kommentje:
Azért mert ez kb. olyan hogy ha valakit bámulsz a buszon, 20mp-en belül tuti megfordul, mert megérzi..
2013. jan. 5. 18:14
10/15 anonim válasza:
De biztos hogy kapcsolódtok 100%-ék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!