Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmomban ön...

Mit jelent, ha álmomban ön gyilkos lettem? 14L

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 23:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Tényleg ez volt a szándékod? Mert ha csak leugrottál egy magas helyről, akkor lehet hogy az álom alatt nem tekintetted ezt végzetesnek és ezért tetted.

De ha álmodban szándékosan lettél öngyilkos, és máskor egyébként is szoktál ezen gondolkod, akkor lehet hogy vannak problémáid, amit meg kéne oldanod.

2013. jan. 4. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, én álmomban sem tudnék soha sem öngyilkos lenni, még úgy sem hogy tudom hogy álmodom. Egyszerűen az életösztön erősebb. Valószínűleg rejtett öngyilkos hajlamod van, amit végy komolyan.

"Nem hiszem, hogy vicces!Egyébként már mondtam, hogy Bocs a helyesírási hibáért, de tévedni emberi dolog!Szerintem te is szoktál!!"

Oké, következő lecke: mondatvégi írásjelek után mindig szóközt teszünk.

2013. jan. 4. 23:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti ellőtti: Okéy:)

Utolsó előtti: Leszúrtam magam álmomban, és nem szoktam ilyenen gondolkodni!

Utolsó:Jó oda figyelek, de nem szoktam ilyenengondolkodni, hogy "Azta, ma meg akarok halni"! Jó, bocs, de nem légy szíves ne oktass a helyes írásom végett, legfeljebb nyelvtan tanár add egy egyest, neked az legyen fontos, hogy te tudsz helyesen írni és ne az, hogy én nem!:)

2013. jan. 5. 00:19
 14/14 anonim válasza:
Szerintem az álmoknak nincs jelentésük. Sok zagyvaság előjön az agyból, ennyi. Én is álmodtam már ezt, de nem történt semmi. Arról is álmodtam már, hogy egy ismerősöm meghal, de ennek jópár éve, és még él. Az álmok ilyenek. Nincs vele semmi.
2013. jan. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!