Miért, álmodtam vele?
Lehet hogy lelked mélyén még szereted.
Én is jártam már így de én még mostsem szeretem.Remélem nem is fogom.
Ilyen álmok lehetnek,én is álmodtam már exemmel...
Álmodban egy kis nosztalgikus élményed lesz,esetleg a lelked mélyén vágyakozol utána.
Én mikor felébredtem,magamba megkerestem a választ,hogy nem szeretem,csak a múlt.
De ezt magadban kell keresned.
Lehet még mindig szereted,bár magadnak nem mered beismerni ezért a tudatalattid közvetíti.:))
Ha mar reges regen elfelejtetted, ne csapd be magad azzal, hogy most ugy erzed szereted pusztan egy allom miatt!
+ Ha mar tenleg elfelejtetted es tultetted magad rajta, neked mar nem is o hianyzik, nem ot szereted, hanem az egyutt megelt elmenyeket. Lehet az tetcett neked, hogy pfuu mekkora buli volt de ahogy telik az ido az emberek valtoznak, es ha mar egyszer elromlott a dolog... tudod az idezetet, hogy a doglott kutyat se assuk ki. Egyszeruen csak elvezd az almaidat de ne vedd oket tul komolyan :D maradjon meg alomnak mert lehet a valosagban nem lenne minden rozsaszin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!