Azt álmodom más 2. napja hogy a CSK-1 tagja agyok és velük vagyok küldetésen! Lehet hogy azért csinálja ezt az elmém mert nagyon szerettem és befejezték?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:52
1/12 anonim válasza:
Vagy belezúgtál Amanda Tappingbe ;)
2/12 A kérdező kommentje:
Is! de túl idős hozzám! :( 46 éves ha jól tom! énmeg most leszek januárban 15! XD De a Csillagkapuban a szőkehajjal jólnézett ki! A Génrejtek fekete haj az nem anyira!
2012. dec. 31. 13:59
3/12 anonim válasza:
15 évesen nincs felvétel csak a csk csapatokban a csk-1 hez meg főleg az az elit
4/12 A kérdező kommentje:
XD hülye!
2012. dec. 31. 14:41
5/12 anonim válasza:
A Goauld hajóim elindultak feléd, a Jaffákat hiába hívod.
7/12 Szeszil válasza:
Én is már álmodoztam róla,hogy a CSK1-csapat tagja vagyok.Én is imádom őket,sőt most is a sorozatot nézem,sokadszorra.De álmaimban még sajnos nem jelentek meg. :)
8/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hol nézed??? XD én a viasat6 on nézem de ott 2 napja szünt meg azóta vannak az álmaim velük!
2012. dec. 31. 20:49
9/12 Szeszil válasza:
A " Filmek a neten " oldalon.Meg van az összes évad, az Atlantisz és az Univerzum.Na és a 2 teljes film a Continuum és az Igazság ládája is.Jó szórakozást és boldog új évet! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Mobilnetem van szal nem nézem meg de azért köcce
2012. dec. 31. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!