Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a visszatérőnek mondható...

Ez a visszatérőnek mondható álom mit jelenthet?!

Figyelt kérdés

Mostanában ugyanaz a kislány gyakran visszatér álmomban.Az arcát nem látod,de tudom hogy ugyanaz a kiscsaj...Mindig más történik...vagy segítséget kér,én meg nem tudok segíteni,v ott ül a szobámban és rajzolgat,v elüti épp az autó,stb;mindig rossz dolog történik v rossz érzésem van tőle...

Mit jelenthet ez?

23L

2012. dec. 15. 13:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te vagy az?
2012. dec. 15. 14:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert úgy mit jelentene?...
2012. dec. 15. 14:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy holnap ne piros zoknit vegyél fel :)

Nem, az álmok mindig csak az álmodónak jelentenek valamit, senki más nem tudja megfejteni az álmodat, csak te. De próbáld meg az álombeli történéseket és érzéseket úgy vizsgálni, hogy a te életedben mihez hasonlítanak. Valamilyen nehézséget valószínűleg így dolgozol fel.

2012. dec. 15. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem azt, hogy a kislány szeret rajzolgatni és különféle módokon meghalni.
2012. dec. 15. 16:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Mindig segítenem kellene neki,de sosem sikerül...:( Erről bármi vélemény?...
2012. dec. 15. 16:45
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Valamiben tehetetlennek érzed magad, úgy érzed, el fogsz veszíteni valamit, amit nem szeretnél, de nem tudsz ellene semmit se tenni.
2012. dec. 15. 17:39
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
Volt egy nővéred, akiről nem tudsz és ő az!
2012. dec. 15. 17:42
 8/18 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszoló jól leírta a lényeget.

Nem kell hinni az álmoskönyveknek és hasonló baromságoknak.

2012. dec. 15. 17:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Ritkán van jelentősége az álmodnak. Lehet, csak azért álmodsz vele, mert gondolkozol, hogy mit jelent, és amivel foglalkozol, azzal álmodsz is:-)
2012. dec. 15. 23:09
 10/18 A kérdező kommentje:

# 7/9!

Ezt komolyan írtad vagy csak tréfa?...

Már csak azért mert előttem tényleg született volna gyerek,csak nem tudom azt se pl h lány lett volna v nem...De lett volna..:(

2012. dec. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!