Meglőtt a barátom, mit jelent?

xDD
Na jó tényleg vessünk véget a poénkodásnak hiszen ez komoly dolog. Azt jelenti, hogy valóban szét fog lőni!
Tényleg!
Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!
Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!

Na, jó. Ezek a válaszok marha viccesek, meg minden, de ha tényleg akarsz valamit tudni, akkor mondom. Nem vagyok profi, de sokat olvastam az álomfejtésről:
Szerintem azt,hogy nem bízik benned a barátod feltétel nélkül. Viszont te igen. Ez bizonyos naivság. Az,hogy meglőtt, valószínűleg arra utal,hogy tervez vmit. Ez nem feltétlenül azt jelenti,hogy le fog lőni, vagy bántani, de nem is túl jót. De ne gondolj rémképekre, mert ez nagy valószínűséggel, egy beismerés lesz, vagy hasonló. Tehát nem a fizikai bántalomra gondolok. Nem ismerlek titeket, nem is akarok nagyon a barátod természetének elemzésébe belemenni, de szerintem ez, vagy ilyesmi lehet a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!