Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meglőtt a barátom, mit jelent?

Meglőtt a barátom, mit jelent?

Figyelt kérdés
azt álmodtam hogy nagyon összevesztünk és amikor elmentem, kiállt a teraszra és meglőtt a hasamon.. majd látta hogy nem halltam meg és mégegyszer meglőtt tarkón. mit jelent ez?
2012. dec. 5. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nah, jól van vége a viccelődésnek. Az álmod azt jelenti, hogy van teraszotok.
2012. dec. 5. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:

xDD

Na jó tényleg vessünk véget a poénkodásnak hiszen ez komoly dolog. Azt jelenti, hogy valóban szét fog lőni!

Tényleg!

Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!

Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!Tényleg!

2012. dec. 5. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy azt jelenti hogy 21.-én világvége lesz.
2012. dec. 5. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy ha lenne 10 ezer forintom, holnap megvehetném a géphez ezt az új, eredeti microsoft windows 95 programot, és akkor dolgozhatnék itthon is a benti munkáimon. Sőt, egy csomó más csodát is művelhetnék.
2012. dec. 5. 19:23
 15/20 anonim válasza:
Valószínűleg azt jelenti (szerintem), hogy te a valóságban is el tudnád róla képzelni, hogy képes lenne erre...
2012. dec. 5. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:
jelentheti azt, hogy feszültség lappang köztetek, más a véleményetek valamiről, és ha vészhelyzet lenne, téged is beáldozna az elképzelései oltárán
2012. dec. 5. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Csak egy dolgot tehetsz: kiveszed az összes pénzed a bankból, veszel egy pisztolyt és kinyírod azt a stici barátodat, mielőtt ő lőne le! Aztán ukrán emberkereskedőkkel elviteted magad jó messzire, ahol mint prostituált tengeted majd életed szánalmas napjait.
2012. dec. 5. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs is pisztolya. Tegnap ellopták a ******ok, láttam.
2012. dec. 5. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy rossz céllövő lehet a barátod, ha nem csinált ki az első golyóval.
2012. dec. 5. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Na, jó. Ezek a válaszok marha viccesek, meg minden, de ha tényleg akarsz valamit tudni, akkor mondom. Nem vagyok profi, de sokat olvastam az álomfejtésről:

Szerintem azt,hogy nem bízik benned a barátod feltétel nélkül. Viszont te igen. Ez bizonyos naivság. Az,hogy meglőtt, valószínűleg arra utal,hogy tervez vmit. Ez nem feltétlenül azt jelenti,hogy le fog lőni, vagy bántani, de nem is túl jót. De ne gondolj rémképekre, mert ez nagy valószínűséggel, egy beismerés lesz, vagy hasonló. Tehát nem a fizikai bántalomra gondolok. Nem ismerlek titeket, nem is akarok nagyon a barátod természetének elemzésébe belemenni, de szerintem ez, vagy ilyesmi lehet a jelentése.

2012. dec. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!