Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy a nővéremmel...

Azt álmodtam hogy a nővéremmel szexelek. (lány vagyok) ezt most teljesen komolyan mondom. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy Zeusz álmodban a nővéreddé változott, és vele szexeltél. Ha egy isten képes aranyesővé és hattyúvá változni csak hogy királylányokat hágjon meg, attól ez is kitelik. :)

Viccet félretéve, ha ez egyszeri eset, nem jelent semmi különöset. Az agyad űzött veled gonosz tréfát.

2012. nov. 28. 00:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit jelenthet, de jó lenne, ha részletekbe menően leírnád, hogy mit csináltatok álmodban :)
2012. nov. 28. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
a lényeg,hogy azért emlékszel az álomra mert az ébredés az nem a normál módon történt hanem viszonylag hirtelen-ilyen esetben emlékszik mindenki mit álmodott-ha az ébredés a megszokott módon megy végbe az agyban-akkor senki nem emlékszik az álmaira. az itt poénkodók pedig nyugodtan leülhetnek és egyes-nem értették,hogy bizony van az a helyzet amikor valaki megriad egy ilyen jellegű álomtól és jelentőséget tulajdonit neki.pléne ha még fiatal.nyugi semmi gond veled-és nevessetek rajta egy jót.
2012. nov. 30. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Ne aggódj, csak némi túlfűtöttség van benned, semmit nem jelent...
2012. dec. 1. 08:38
 15/19 anonim válasza:
Kedves azért álmodtad mert hiányzik valami az életedből!Keres meg S nem lesz töb olyan Álmod. Tom
2012. dec. 1. 08:38
 16/19 anonim ***** válasza:
És jó volt?
2012. dec. 1. 11:15
 17/19 anonim válasza:
Hét az élmod csak egyet jelenthet, mint a közmondás tartja.....éhes disznó makkról álmodik......
2012. dec. 1. 12:27
 18/19 anonim válasza:
Azt, hogy le kell vele feküdnöd és videóznod is kell!!!
2012. dec. 2. 17:33
 19/19 anonim válasza:
2012. dec. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!