Mit jelent az, ha álmomban nem látom az emberek arcát?
Én nem vagyok álomfejtő, de ezt találtam a témában...remélem segítettem :)
Amúgy ha neten körülnézel, elég sok álomfejtős részleg van, úgyhogy biztosan találsz valamit.
"Barátnőm mesélte, hogy álmában megnézte volna magát a tükörben, hogy milyen lett a sminkje, de nem látta, csak valami homályos körvonalat az arca helyén. Ezt csak nekem merte elmesélni, mert nagyon meg van ijedve, azt mondtam neki, hogy hülyeség, de én is aggódom. A segítségét kérem.
//Levelezésünkből kiderült, hogy a barátnő elmúlt negyven éves, túl van több plasztikai műtéten, most a szája körüli ráncok felvarratására készül. Az álom arról szól, hogy a hölgy még mindig nem vállalja fel magát, nincsen saját arca, személyisége a smink és az átszabások mögül csak homályosan sejlik elő."
Nem nem ilyen, én is néztem neten de nem találtam rá.
Az én álmomban nem leírható hogy miért nem látszik az emberek feje úgymond, olyan mintha fény takarná el, de felismerem őket. Amolyan ránézel és érzed hogy kicsoda. Másképp nem tudom leírni. De azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!