Mit jelent bozonnal álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban találtam egy bozont a szendvicsemben. Majdnem beletört a fogam. Lehet valami jelentése? )Csak tapasztalt álomfejtők írjanak!(2012. nov. 18. 19:53
1/9 A kérdező kommentje:
Fenébe, fordítva raktam a zárójelet!
2012. nov. 18. 19:54
2/9 anonim válasza:
Bozont nem a szendvicsekben van, hanem a szendvicsek vannak benne. [link]
3/9 anonim válasza:
Ez az álom minden kétséget kizáróan azt jelenti, hogy a kórosan kis méretű péniszed (micropénisz) miatt leküzdhetetlen szégyent érzel.
4/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nemrég láttál egy scooby-doo részt és szendvicset is. Nem viccelek ennél jobban nem lehet ezt megfejteni, ez is csak 1 álom.
5/9 anonim válasza:
Az álom megfejtéséhez tudnunk kéne, hogy Higgs-bozon volt-e?
6/9 anonim válasza:
Azt jelenti, tartsd távol a macskát az asztaltól szendvicskészítés közben, mert igen kellemetlen, ha beledagasztja a kiköpött szőrcsomót.
7/9 Zsizsik666 válasza:
Fújj, igen! Nekem is tele van macskaszőrrel a szenyám, bár itt a m ikropéniszes hozzászólónak is igaza van, kérdező, pénisz szőrzettől tartsd távol a szendvicsdet!
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, én Higgs-bozonra gondoltam. De azért köszi a válaszokat.
2012. nov. 18. 20:20
9/9 Elektronmaghéj19 válasza:
Hm, hm. Részecskegyorsító nem volt a szendvicsedben? Ezek a rohadt húshamisítók a szójáról áttértek a színesfémekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!