Hogyan lehet tovább álmodni azt az álmot aminek a felénél felébredtél?
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 20:27
1/4 anonim válasza:
Az álmok tudatos befolyásolása nem egyszerű folyamat, de megvalósítható. Megpróbálhatod elalvás előtt minél jobban, élénkebben beleképzelni magad abba a környezetbe, amiből felébredtél. Aztán vagy arról fogsz álmodni az éjjel, vagy nem.
Mindazonáltal az álom végkifejlete biztos nem olyan lesz, mint aznap este lett volna, amikor ezt álmodtad. Ugyanis az aktuális napi élmények nagyban befolyásolják egy-egy álom alakulását a következő éjszakán.
2/4 anonim válasza:
Velem ilyesmi gyakran előfordul. Leginkább akkor amikor egész héten éjszakás vagyok, vasárnap reggel hazaérek és alszom kb. 8 órát. Majd este 9 óra fele megint lefekszem mert bár álmos nem, viszont hullafáradt vagyok. És azon az éjjelen mindig intenzív álmaim vannak, és 5-6 alkalommal megébredek egy pillanatra, fordulok egyet és folytatom tovább az alvást, és folytatódik ugyanaz az álom is. De ez nem tudatos, tehát engem nem érdekelnek az álmok, és csakis ebben a helyzetben fordul nálam elő az hogy egyáltalán álmodom, és megszakítás után is folytatódik. Amúgy nem igazán szoktam álmodni.
4/4 anonim válasza:
Ha gyorsan visszaalszol, az gyakran beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!