Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Brutális álom, ami előre...

Brutális álom, ami előre jelezte a bajt?

Figyelt kérdés
A macskámról álmodtam, egy fekete macska, az a helyzet hogy mostanába nincs annyi időm rá, és azt álmodtam tegnap éjjel, hogy jön hozzám a cica, de ellököm magamtól, majd újra jön, de már nem is ő, hanem egy nagyobb, torz félszemű szörny macska. Hihetetlenül ijesztő álom volt. Ez ébren történt már, hogy ma délután mentem a boltba, és a cicám, az ajtó elött feküdt, nagyon betegnek tűnik, ma egész nap nem csinált semmit, és alig tud mozogni, de semmi külsérelmi dolog nem látszik rajta, tudom gyerekes dolog, de valahogy félek tőle, nem is mertem be engedni a lakásba, és nem merek a cica arcába nézni, mert félek hogy azt az arcot látom.... mit gondoltok, én lihegem túl a dolgot, vagy mi lehet ez??
2012. nov. 16. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hali mi lett a cicavál?
2012. dec. 4. 15:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz a macsekot, semmi komoly baja nincsen, de kapott injekciót, hogy erősebb legyen az immunrendszere. 8ezer forintba került a semmi, és rá 3 napra elütötte a szomszéd a macskát -.-"
2013. jan. 25. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!