Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Soha nem szoktam álmodni, ez...

Soha nem szoktam álmodni, ez mit jelenthet? Nagy a baj? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 11:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
nincs azzal semmi baj :D én sem emlékszek soha, hogy mit álmodtam..
2012. dec. 3. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Te tudod,hogy volt e baj. Ha nem volt jó,ha volt, nem jelenti,h ez az oka.Úgyhogy ne essél bele a kétségbe.
2013. febr. 7. 20:50
 13/14 anonim válasza:

látom nem mostani már a kérdés, de azért leírom a tapasztalataimat.

nagyon mélyen szoktam aludni, kis neszekre csak azóta ébredek fel, amióta a lányom megszületett, egyébként felőlem ágyút is lehet sütögetni.

a tapasztalatom az, hogy nagy ritkán amikor álmodom, nem is kell emlékeznem rá, mert többnyire csak egy érzés marad az egészből, hogy most megoldottam egy olyan problémát ami már régóta szorongást okozott, nyomasztott. az álmot követő nap energius voltam, minden jobban sikerült. általában egy rosszabb periódus jele szokott lenni, ha nem álmodom, azaz nem tudom feldolgozni az előző napot, vagy valami olyan törtétnést, problémát amit nagyon meg kellene oldanom.

gyógszerekkel elérhető ez az állapot egy időre, de azoktól pedig zombi vagyok.

szóval szerintem nem jó, ha nem álmodunk, azaz az a legkevésbé jó, ha legalább egy halvány emlékünk sincsen róla.

tudjátok, a Magyar Népmesék: "Csak feküdj le és aludj" szerintem van benne valami. :)

2014. ápr. 21. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:

SOHA NE ZUHANJ BELE A KÉTSÉGBE. Semmiért se!ÁLtalános emberi rossz hozzáálás,ha valami baj van,pláne ha nagyobb mindjárt kétségbeesik. A helyes hozzáállás: feltenni a kérdést,hogy juthatok ki a bajból. Keresni. A kiutat.Van rá remény,mert írva van:

"aki keres,talál."

"Aki akar keresni az talál is..."

2014. ápr. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!