Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? O. O

Mit jelenthet ez? O. O

Figyelt kérdés

Előre kérek mindenkit, hogy nem írjon olyanokat, hogy: "hagyjuk már a hülyeségeket" meg ehhez hasonló, bántó megjegyzéseket.. Nem erre vagyok kíváncsi.!!!!

Már nagyon régen meghalt a család egyik tagja, egy fehér perzsa cicus. Már vagy 5 teljes év eltelt halála után. Tegnap álmomban egy kis "macskás doboz"-ba nyúltam volna be és hirtelen a meghalt macska kapta el a kezemet játékosan. Én rögtön be tudtam azonosítani hogy Ő a miénk volt. Teljesen tisztán láttam a macskánkat. Meg is ijedtem egy kicsit álmomban. Még életemben nem álmodtam vele és akkor még nagyon kicsi is voltam mikor meghalt, szóval olyan erős érzelem nem keringett még bennem meg a cica nem is az enyém volt. Inkább a családé. Velem sem játszott mindig, mindig csak a szüleimmel. (egyébként ha ez segítene, akkor idén Szeptemberben elvesztettem nyakláncomat, egy ezüstös sárkánymedál volt(nem igazi ezüst és most Novemberben találták meg.) Utána álmodtam a macskával. Ma nézegettem a netet... Rákattintottam egy hirdetésekkel foglalkozó oldalra, és egy ugyanolyan fehér perzsa macskát találtak a 17. kerületben. Kandúr volt, ivartalanított és teljesen ugyan úgy nézett ki mint a meghalt cica. Valaki elmondaná, hogy ez most akkor mit jelent?? Miért történnek furcsa dolgok velem? Mire készüljek? Előre köszönöm a válaszokat! Kérlek szépen titeket ne írjatok bántó és egyben nem ide tartozó válaszokat!!!

2012. nov. 6. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjuk már a hülyeségeket!
2012. nov. 6. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ugyanolyan macska nembiztos hogy ugyanaz a macska volt nyugi :)

Azért álmodhatsz vele mert régen nagyon szeretted és most ez előjött valahonnan amit az agyad álomformában jelenített meg.

2012. nov. 6. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az álomban lehet, hogy a gyerekkorodból akarnál emlékezni valamire. Egyébként nem az álom tárgya, hanem a hozzá kapcsolódó érzelmek a fontosak.

A hirdetésben látott perzsa macskának viszont semmi köze semmihez :)

2012. nov. 6. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
6%
béla te vagy az? tudom te teted el lábalol a macskánkat te szemét azt me gis dugotad kün a palytába teeee béééláá
2012. nov. 6. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hiányérzet, fájdalom, nem tudsz belenyugodni elvesztésébe.
2012. nov. 6. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból írom, de szerintem ezek csak véletlenek. Ezek hétköznapi dolgok, csak te tulajdonítasz nekik nagyobb jelentőséget.
2012. nov. 7. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
* Ez pedig nem bántás, ez a véletlen műve. Az ezoterikusoktól ezer meg ezer magyarázatot hallhatsz, de a szkeptikusoktól csak ezt az egyet.
2012. nov. 7. 11:14
 8/8 anonim válasza:
Habár ez elhunyt SZEMÉLYről van, idézek az álmoskönyvemből (Mit jelentenek az álmok? lexikon a-tól z-ig) "Az ilyesfajta találkozás egy közelálló személy elhunyta után a legtöbb embernél bekövetkezik.Ez a világos, utolsó álomban való találkozás már néhány nappal az illető halála után lejátszódhat, gyakran azonban hónapok, évek múlva. Ismerünk olyan esetet, amelyben az álom 12, vagy 14 év múlva következett be. " Nem biztos, hogy erről van szó, meglehet, hogy ennek semmi köze az álmodhoz, de én ezt találtam, ami ideillhet. Amúgy a másik macska véletlen, de persze nem mondom, hogy nem durván jött ki. :)
2012. nov. 9. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!