Mit jelent, ha állatkínzással álmodok?
Figyelt kérdés
Szemem láttára kínoznak meg egy állatot... Pl. egy élő lovat beledob egy kínai nő a folyóba, megvernek egy kiskutyát csak úgy ok nélkül (szintén nő, ha ez számít)... Most hirtelen csak ez a kettő jutott eszembe.
16/L
2012. nov. 5. 00:06
1/7 anonim válasza:
Az a nő valószínűleg te vagy. Sokminden okozhatja, de én frusztrációra tippelek. Nem bosszant, idegesít valaki/valami? Esetleg elnyom, megfélemlít, stb. Otthon, munkahelyen, bárhol. Lehet állat és ember, sőt egy körülmény is.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát most így csak arra tudok gondolni, hogy tetszik egy lány. Mivel én is lány vagyok, ezért ez engem egy picit frusztrál és hát nem tudom mi tévő legyek ezzel kapcsolatban. Próbálom valahogy megszerezni magamnak de nagy az esély a bukásra ami megfélemlít, illetve, hogy valaki megtudja rólam ezt a családomból. De miért pont állatkínzás? :S Nagyon utálom, ha valaki bántja az állatokat...
2012. nov. 6. 00:20
3/7 anonim válasza:
Szóval ha neked nem tetsző válasz jön, akkor törölteted? Így kár kérdést feltenni.... Nem azért nem válaszolnak, mert nem látják a kérdésed, hanem azért mert tényleg nem jelent semmit.
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem töröltettem semmilyen választ!!! :O
Kiemeltem a kérdést, mert gondoltam az első válaszoló majd visszaír arra amit írtam... hogy az miatt álmodom e ezt vagy sem... De semmilyen választ nem töröltettem, szóval nem értem!!!!
2012. nov. 8. 12:54
5/7 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy választ kaptam a kérdésre, amit az első írt. De az még mindig ott van.
2012. nov. 8. 12:55
6/7 anonim válasza:
Írj neki privátot, úgy biztos válaszol.
7/7 A kérdező kommentje:
Igaz, erre nem is gondoltam.
2012. nov. 8. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!