Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az alábbi álom?

Mit jelent az alábbi álom?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok a lakásba, és itt van rajtam kívül egy ember, aki el akar rabolni. De ezt nem úgy kivitelezi, hogy magával visz, hanem úgy, hogy "ideköltözik" hozzám, és egész nap itt van. Ő nappal aludt, a fagyasztóban teljesen meztelen. Ha kinyitottam a fagyasztó ajtaját, csak egy megfagyott emberi hátat láttam, ami átlátszó, és vérvörös csontok vannak benne. Én nem mertem éjjel aludni, mert tekintve, hogy ő nappal aludt, nem tudtam, hogy mit csinálna éjjel, ha elaludnék. A másik fura dolog ezzel az emberrel, hogy egyáltalán nem evett, és nem ivott. Aztán egyszer napok múlva elment boltba, és soha nem jött vissza.

Utána álmomban hazajött anyu, elmeséltem neki az álom addigi részét, mire azt mondta, hogy a mama is mindig a fagyasztóban aludt.

Itt felriadtam. Kérlek segítsetek, mert már nem először álmodom, és nagyon szörnyű. :/

2012. nov. 3. 06:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Talán nincs is komoly jelentése, csak felhalmozódott a stressz, amit megfűszerezett az agyad egy kis horrorral a közelmúltból - vagy valami hírrel, elvégre a híradó a legnagyobb horror...

Esetleg valamitól félsz, és az jelent meg így. Ez a félelem problémát okozhat neked, de ha szembenézel vele (nem alszol ugye, hanem figyeled) és nem menekülsz el, akkor eltűnik... anyukád meg a megbízható ember, akivel beszélhetsz a problémádról. Ha meg kéne fejtenem ezt mondanám, amit a másodikra írtam.

2012. nov. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!