Miért álmodunk olyat, hogy megcsaljuk a párunkat?
Figyelt kérdés
Én is és barátom is álmodott már olyat, hogy megcsaljuk a másikat. Mindkettőnknek nagyon bűntudata volt az álmunkban. Ma is azt álmodta barátom, hogy megcsal, én meg ma éjjel az exemmel csókolóztam, vagyis, hogy én nem akartam az vele, el is löktem. Miért álmodunk olyat, hogy megcsaljuk a másikat?2012. okt. 29. 15:23
1/3 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, de például lehet, hogy éppen a hűség miatt. Az a korlát, hogy nem akarod megcsalni, és folyamatosan ez van benned, okozhat minimális frusztrációt. Sok ilyen belső gát működik bennünk, és az álmokban ez feloldódik. Nem kell aggódni emiatt, ez természetes. Inkább álmodban, mint a valóságban.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyik nap éppen gondolkoztam olyanon, hogy aki régebben tetszett és most ha olyan helyzetbe kerülnék vele, akkor megmondanám neki, hogy bocsi, akkor lett volna rá lehetőség, én már mást szeretek és nem fogom megcsalni. Lehet, hogy ez is közrejátszott nálam az álmomban.
2012. okt. 29. 16:43
3/3 anonim válasza:
lehet mert vágytok másokra is. ami nem csoda. elég fura lenne, ha csak egy ember izgatna. csak kapcsolatban erre az ember nem fordít figyelmet. elmehetne ebbe az irányba, de nem megy, mert nem akarja. de álomban mindent szabad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!