Szerintetek is más dimenzióba kerülünk ha álmodunk? :D
Ezt tegnap kitárgyaltuk haverral
a válasz : nem minden bizonnyal nem
de nem zártuk ki
mert már volt példa hogy valakinek egybe fojt az álom a valósággal és átvette az álombeli személyiségének egy részét
Érdekes.. és a DeJaVu érzésnek is lehet valami köze nem?
Szerintem a Dejavu az amit korábban megálmodunk és amikor az valós lesz akkor azt megérezzük....
Jajugyanmá...
Egyáltalán mit nevezel te dimenziónak?
Nem hiszem. Az álmaink többnyire e világ eseményeihez köthetők, vannak akik megálmodnak előre dolgokat, a tudósok szerint pedig az elmúlt nap eseményeit dolgozza fel az agyunk, rendezi az emlékeinket, és a hosszútávú memóriába kerülnek az emlékeink. Véleményem szerint erről többről lehet szó, az emberi agy még ma is rejtély, de a másik dimenzió nem tűnik túl valószínűnek, de előfordulhat hogy túllépnek ennek a világnak a határain.
Pl. Papám halála után sokszor rendezgettük a sötét, roskadozó kis tanyáját, ami elég csúnya állapotban volt. Egyszer azt álmodtam, hogy bemásztam az ablakon, de a ház vidám volt, fényes, tiszta, és jellegzetes pvc borította a padlót. Hozzáteszem, az egész ház járólapokkal van burkolva. Olyan minta volt, amire nem emlékszem hogy valaha láttam, és berendezés is más volt. Elmeséltem apámnak, aki közölte hogy igen, 30 évvel ezelőtt tényleg úgy nézett, de én ezt honnan tudom? (21/F)
Szóval vannak érdekes dolgok, de a másik dimenzió ötletét elég meredeknek tartom. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!