Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban üvegszilánkokon...

Álmomban üvegszilánkokon térdeltem, jelentés?

Figyelt kérdés
Az álom eleje zavaros volt, nem emlékszem rá pontosan. Alvin és a mókusok koncert volt a városban, ami a kedvenc együttesem, persze mindenáron el akartam menni. Oda is mentünk a barátommal, aki egyébként utálja a punk zenét, beálltunk az épület előtti kisebb tömegbe, hogy jegyet vegyünk és bemehessünk a koncertre. Amikor sorra kerültünk, akkor a zord kinézetű kidobó elküldött, azt sem engedte, hogy jegyet vegyek, mert rajtunk kívül mindenki tizennyolc felett volt, én pedig tizenhat éves vagyok. Próbáltam ugyan beszökni, de a benti biztonságiaktól megijedtem meg a barátomat se érdekelte túlságosan, így elindultunk sétálni. Sötét volt már az utcán, égett néhány lámpa, de a járdán, ahol sétáltunk az épület mellett, sötét volt. Én mentem belül, a fal mellett, ahol kis pinceablakok sorakoztak, a legtöbb betörve. Meghallottam a zenét, így letérdeltem a földre és az ablakhoz hajoltam. Lent megpillantottam a bandát, meg a legfeljebb tizenöt emberből álló közönséget, akik önfeledten szórakoztak. Sajgott a szívem azért, hogy én is ott ugrálhassak köztük! Közelebb húzódtam az ablakhoz és éreztem, hogy a törött üveg és sörösüvegek zöldes cserepein térdelek. Rövidnadrág volt rajtam, éreztem is, hogy fázok, amikor feltámadt a hideg őszi szél, meg azt is, ahogy a húsomba fúródnak a szilánkok, de hiába fájt és vérzett, nem keltem fel a földről. Távolodó lépteket hallottam, a barátom már legalább tíz méterrel előttem járt. Utána futottam, de nem akart megvárni, vissza sem pillantott rám. Utolértem, de mielőtt felém fordult volna, felébredtem.
2012. okt. 26. 22:28
 1/3 anonim válasza:
0%

Szia!Álomfejtéssel foglalkoztam jó pár évig,olvastam ilyenekről.

Alvin és a mókusok:a történetedből kivettem,hogy te csak tetteted,hogy szereted a punk-ot,pedig valójában nem is.Erre ebből tudok következtetni : "Amikor sorra kerültünk, akkor a zord kinézetű kidobó elküldött" , "azt sem engedte, hogy jegyet vegyek, mert rajtunk kívül mindenki tizennyolc felett volt, én pedig tizenhat éves vagyok"

Próbáltam beszökni,de megijedtem = erőltetem a punk-ot,és van aki megállít (pl.:barátok)

Elmentünk sétálni= beszélgettünk

Sötét volt = te sem tudod,mit szeretsz igazán

Pinceablakok betörten = személyiséghiány

letérdeltél a cserepekre = erőltetés

a barát elfutott,és a zenkar közönsége = nem lesznek barátaid,vagy csak kevés

2012. okt. 29. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, biztos azért a kedvence, mert nem is szereti xDD

Jaj, ez az ezós logika...

2012. okt. 29. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves második. Te nagyon gyerekesen reagáltál most.

Nem tűnt még fel, hogy az emberek mennyi mindent csinálnak, amit nem is szeretnek, csak elhitetik magukkal? Többségében kényszerből vagy megfelelési vágyból.

Én is hallgattam hard rockot csak azért, hogy megfelelhessek a környezetemnek, akik szeretik ezeket a hörgős zenéket, de valójában az ilyen zenéknek sosem szerettem a hörgős részét, csak a dallamosabbat. És én akkor azt hittem, hogy hűde szeretem. Dehogy.

Többet hazudunk magunknak, mint hinnéd.

22/N

2014. febr. 10. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!