Álmomban üvegszilánkokon térdeltem, jelentés?
Szia!Álomfejtéssel foglalkoztam jó pár évig,olvastam ilyenekről.
Alvin és a mókusok:a történetedből kivettem,hogy te csak tetteted,hogy szereted a punk-ot,pedig valójában nem is.Erre ebből tudok következtetni : "Amikor sorra kerültünk, akkor a zord kinézetű kidobó elküldött" , "azt sem engedte, hogy jegyet vegyek, mert rajtunk kívül mindenki tizennyolc felett volt, én pedig tizenhat éves vagyok"
Próbáltam beszökni,de megijedtem = erőltetem a punk-ot,és van aki megállít (pl.:barátok)
Elmentünk sétálni= beszélgettünk
Sötét volt = te sem tudod,mit szeretsz igazán
Pinceablakok betörten = személyiséghiány
letérdeltél a cserepekre = erőltetés
a barát elfutott,és a zenkar közönsége = nem lesznek barátaid,vagy csak kevés
Igen, biztos azért a kedvence, mert nem is szereti xDD
Jaj, ez az ezós logika...
Kedves második. Te nagyon gyerekesen reagáltál most.
Nem tűnt még fel, hogy az emberek mennyi mindent csinálnak, amit nem is szeretnek, csak elhitetik magukkal? Többségében kényszerből vagy megfelelési vágyból.
Én is hallgattam hard rockot csak azért, hogy megfelelhessek a környezetemnek, akik szeretik ezeket a hörgős zenéket, de valójában az ilyen zenéknek sosem szerettem a hörgős részét, csak a dallamosabbat. És én akkor azt hittem, hogy hűde szeretem. Dehogy.
Többet hazudunk magunknak, mint hinnéd.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!