Álmomban egy luxusszállodában voltunk. (apukám,2 lánytestvérem a legjobb barátnőm,és én) A megérkezésünk napján találkoztam egy kopasz,motoros kinézetű férfival.Sokáig figyelt,aztán valami olyasmit mondott,hogy "Ha bárkinek elmondod,hogy láttál,meghalsz." és elment. Fél napig nem mertem kijönni a szobából. Végül már annyira féltem,hogy az egészet elmondtam a barátnőmnek,mire ő rám ordított: TŰNJ INNEN! Elkezdtem rohanni lefelé a lépcsőn. (a barátnőmmel az emeleten beszélgettünk) Az alján ott volt apa,és a testvéreim. Vonszoltam őket a kocsi felé,és már sírva mondtam,hogy "siessünk,menjünk innen" de ők tovább nevetgéltek,és lassan indultak el a kocsi felé. Apa azt mondta: "Dehogy megyünk,még csak most jöttünk." Amikor már visítottam a kétségbeeséstől,végre bekötötte a kisebbik testvéremet,és beindította a motort. Ekkor ébredtem fel.
éeredés elött volt ez az álmod?semmit nem jelentenk az álmok csak álmok semmi más
2012. okt. 25. 17:52
2/5 anonim válasza:
Kedves N.M,
úgy érzem, hogy változások lesznek az életedben, melyet nem biztos, hogy jó ha megosztasz az emberekkel. Valaki nagyon meg fog benned bízni, és kétségei is lesznek az irányodba.
Ő lehet elmondott már, vagy elmond majd neked egy bizonyos dolgot, melyre megkér, hogy ne mond el senkinek.
De Te úgy érzed majd ezt ki kell beszélned magadból, és ettől majd megkönnyebbülsz. ( talán még segítesz is a személy helyzetén )
De mindez csak illúzió.
Amennyiben mégis elmondod ezt valakinek, az illető személlyel a kapcsolatod végleg tönkremehet.
Szerintem ezt láttad előre.
Üdv. Laci
2012. okt. 25. 19:42
3/5 anonim válasza:
Az álom vége a lelkiismeretfurdalásra utal, mivel ez lehet olyan dolog, melyben több fontos ismerősöd is érintett lehet.
Amikor beindul a kocsi motorja, végleg elveszíted ezt a személyt életedből.
2012. okt. 25. 19:44
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: lehetséges,hogy ez a személy a legjobb barátnőm?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!