Fekete ing az álmomban mit jelent?
"Ti mekkora trollok vagytok!tuti hogy pattanásos kis hülyegyerek vagytok,akiknek csajuk sincs."
És akkor te mi vagy, amikor gyereked van,de úgy gondolkodsz mint egy óvodás. Álmodsz egy hülyeséget, az biztos jelent valamit erre jön a 10 éves Lacika, ír egy két hülyeséget és biztosan igaz.
Azért nézz már magadba, mielőtt másokat sértegetsz.
Én álmodtam már, hogy mire hazaértem a suliból, a családomat kinyírták. De élnek.
Én álmodtam már, hogy 9 évesen a bíróságon egy rossz mondat miatt lelőttek. De nem jártam ott soha, és élek.
Én álmodtam már, hogy gyerekem született 15 évesen, de nincs gyerekem.
Én álmodtam már, hogy karamboloztam, mikor még nincsen autóm, sőt, még jogsim sincs, az elkövetkezendő időbe fogom megszerezni.
Én álmodtam már, hogy fegyveres emberek a suliba az egész osztályt velünk együtt szétlőtték, de élünk.
Tudod, az hogy a férjed álmodban fekete ingben volt semmit nem jelent, csak a környezethez tartozik. Lehetett volna zöldbe, sárgába, vagy kékbe is...
Na figyelj barátom! Itt ilyen modorral nem beszélsz.
Hölgyel beszélsz egy az. Szóval kicsit disztingválnod kéne szerintem. :)
27 éves vagyok, és nem 10!
De, hogy téged nem tanítottak meg az alapvető modorra és ingelligenciára az is biztos, na részemről ennyi.
Minden jót kedves barátom! ;)
"Na figyelj barátom! Itt ilyen modorral nem beszélsz. "
Nem beszéltem, írtam és olyan modorral, amivel ő is írt nekem.
"Hölgyel beszélsz egy az. Szóval kicsit disztingválnod kéne szerintem. :) "
Hölggyel, de nem százas hölggyel.
"27 éves vagyok, és nem 10!"
Nem a valódi korodról volt szó, hanem az agyi szintedről.
"De, hogy téged nem tanítottak meg az alapvető modorra és ingelligenciára az is biztos, na részemről ennyi. "
De látom téged jól megtanítottak hazudni és hülyeségeket beszélni.
"Minden jót kedves barátom! ;)"
Neked is.
Én viszont nevetek rajta, mert itt hazudozol, meg össze-vissza beszélsz és azt hiszed van aki el is hiszi.
"Na viszlát barátom! Kár a további erőlködéseidért, nem sokra mész vele, mint láthatod... :D"
Én meg pont úgy látom, hogy sokra megyek vele, mert foglalkozol velem :P
Most is csak azért nem fogsz válaszolni, mert ezt leírtam.
Ahogy elnéztem több topicban is trollkodtál már... Szánalom...
Tudod én veled ellentétben segíteni szeretnék az embereken és gyógyítani őket.
Ellenben te? Mások energiáját szívod el. Innentől hiába erőlködsz semmire se reagálok, viszont a többieket békén hagyhatnád. Isten áldjon utadon!
Előbb is azt írtad nem foglalkozol vele és mégis :D
Segíteni próbálsz az embereken? Hazudozol nekik, hogy azt higgyék különleges vagy, mert biztos annyira átlagos vagy és ezzel csak az egod akarod növelni, szóval ne papolj nekem itt mások megsegítéséről, mikor ilyen önző vagy.
Veled ellentétben én tényleg segíteni akarok, felnyitni az emberek szemét, hogy ilyen hókusz pókusz nem létezik, csak a csalók vágják át ezzel a hitetlen embereket, vagy az egojuk növelése miatt, vagy hogy pénzt csaljanak ki belőlük.
Emberek segítésében 1-0 ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!