Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Zebrák vágtattak át a hátamon,...

Zebrák vágtattak át a hátamon, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
először úgy kezdődött, hogy este volt, és egy hatalmas kerítésen belül voltam, ahol ott volt biciklihez kötve egy nagyon nagyon kutya ami nem akart átengedni, de muszáj volt mennem, mert álmaim férfija azt parancsolta hogy kövessem. aztán majdnem megharapott,de végül valaki megmentett és át tudtam futni. aztán amikor a kerítéshez értem és kinyitottam, hirtelen kutyák kezdtek el kiözönleni rajta, de nem igazán törődtek velem, csak fellöktek. aztán így négykézlábra kerültem, és már nem is tudtam hogy hol vagyok és mi történik velem, csak a hátamon, főként a gerincemen éreztem nagyon kellemetlen érzést. először azt hittem, hogy az előbb említett férfi kínoz, de aztán rájöttem hogy valami állat lehet. akor felnyúltam, és eltörtem az állkapcsát, és az leesett rólam. de nem szűnt meg az érzés. akkor már a lábát törtem el. aztán még mindig tartott. egy másik lábát is eltörtem. előre haladni nem tudtam a fájdalomtól. ekkor úgy döntöttem hogy megpróbálok oldalra mozogni, és sikerült is. egyre kevésbé éreztem a fájdalmat, majd láttam, hogy ezek narancssárga zebrák voltak és egész idő alatt csak oldalra kellett volna megpróbálnom mozdulni, akkor kiszabadulhattam volna.
2012. okt. 23. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Laci, ezeknek, amiket leírtál mi közük van a Zebrákhoz?

Elvileg te tisztánlátó vagy, azoknak pedig nem az álom fejtés a feladatuk, teljesen más "munkát" végeznek...

2012. okt. 23. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem egészen.

A tisztánlátó éppenséggel érzésekből, szimbólumokból dolgozik.

Ezek jelennek meg egy képként, belső sugallatként együttesen.

Egy tisztánlátó sokféle módon értelmezhet és láthat.

Vizuálisan is kaphat információkat, de hallás és érzékelés útján is.

Spirituális szinttől is függ, milyen fokon látsz a harmadik szemed segítségével. Ha nem elég nyitott a koronacsakra, akkor pedig információt se kapsz.

A 3. szem csak egy szűrő, ami a tudati fejlettségednek megfelelően megszűri a felsőbb világokból érkező információkat.

2012. okt. 23. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Hol vannak a felsőbb világok?

Oda kerülünk miután meghalunk?

Ott honnan tudnak mindent?

2012. okt. 23. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nos a dimenziókat ne úgy képzeld el, hogy térben hogyan helyezkednek el. Sokkal inkább úgy, hogy különböző a rezgési frekvenciájuk. Tulajdonképpen minden dimenzió itt van és most. Minden egyszerre történik világegyetemünkben, és idő, mint olyan a felsőbb világban, mint mozgatóerőkben, nem igazán létezik.

Ha meghalsz, akkor elsőként az asztrális világba kerülsz.

Hívhatjuk egyfajta köztes létnek is. Itt elidőzöl egy darabig, majd utána tovább jutsz a mentális világba ( mennyország ), ez a tiszta fény birodalma. Utána a kauzális síkon értékeled legutóbbi inkarnációd cselekményeit, és reinkarnálódsz, hogy további tapasztalatokat gyűjts, és fejlődj. A végső állomás egyesülni az Isteni léttel, egybeolvadni a mindenséggel.

De ehhez nagyon sok tanulás szükséges... több ezernyi inkarnáció is kevés lehet ehhez.

2012. okt. 23. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Mikor közlekedsz át szoktál menni a zebrán, nem? Mert ha igen most áltak rajtad bosszút.
2012. okt. 29. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!