Mit jelent, ha véres foggal álmodtam?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 09:14
11/13 anonim válasza:
Hamarosan feltűnik az életedben egy személy, aki úgy szájba pörgő-forgó rúg, hogy nem csak a fogaid, de az egész állkapcsod letépi!
Tehát a véres fog jelentése a következő: Chuck Norris meglátogat!!! Gyónd meg bűneid testvérem!
És mindezt pár lerágott csirkecsontból jósoltam neked!
12/13 anonim válasza:
Ha nem vérző foggal álmodunk, akkor egy távoli ismerős hal meg,
ha vérző foggal álmodunk, akkor a közeljövőben egy nagyon közeli rokon hal meg, aki nagyon fűződik hozzànk.
Sajnos én meg is tapasztaltam.
Ez olyan amikor a kutyák is megérzik az ember halálát, akkor ugye vonyítanak, mi emberek meg a foggal érezzük meg a halált.
13/13 anonim válasza:
Hát én havonta álmodok ilyet, de az égvilágon senkim nem halt meg. Pedig amennyi véres fogas álmom volt, már az egész pereputtyomnak ki kellett volna halnia! Mint mondtam azt jelenti, hogy szorongsz valami miatt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!