Hogy lehetséges, az hogy vágáshoz hasonlító csíkok jelennek meg a csuklón?
Figyelt kérdés
2 napja, szokás szerint felkeltem és akkor még nem láttam semmit.Kis idő múlva feltűnt, hogy piros csíkok vannak a bal csuklómon. Hirtelen azt hittem tűfilc, de fogalmam sem volt hogy mégis hogy festettem össze hogyha nem is használtam semmi ilyesmit azelőtt való nap. Próbáltam lemosni, nem jött le. Padtársnőm azt hitte elakartam vágni az ereimet..még mindig látszanak halványan...hogy lehet ez??2012. okt. 17. 14:26
11/15 A kérdező kommentje:
Ez már biztos hogy nem firka , mert 2 napja még mindig látható
2012. okt. 17. 15:22
12/15 anonim válasza:
Csukd be a szemed és simítsd végig rajta az ujjad. Ki tudod tapintani a csíkokat?
13/15 anonim válasza:
Ha amikor megnyomod és érzed hogy kicsit mélyebb ,akkor ez stria lehet
14/15 anonim válasza:
bőrgyűrődés, nekem is szokott lenni, ha elfordítva tartom a kezem
15/15 Alaque válasza:
Te jo eg, neked stigmaid vannak! Ez annyira gothic! Ezzel mar minimum bevesznek a helyi Depeche Mode klubba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!