Mit jelenthet az álmom?
Azt álmodtam hogy láttam magam mögött egy férfit aki ki akart rabolni,meg akart támadni, az a táska volt nálam amit használok(földgömbös ha ez számít) és mikor észrevettem hogy bántani akar segítségért akartam kiabálni illetve elfutni, de lefagytam a hangom meg olyan erőtlen volt hogy nem is hallhatta senki. Kétségbeesett dühöt éreztem és tiszta erőből belerúgtam az illető lábába.
Arra ébredtem fel hogy tényleg belerúgtam a kanapéba.
Arra gondolok hogy talán nem véletlen hogy pont a lábát rúgtam meg,jelenleg úgy érzem hogy reménytelen vagyok szerelmes egy mozgássérült féribe aki nem viszonozza az érzéseimet. Ez összefügghet ezzel? Vagy mit jelenthet még?
25/l
juj,te szégény :S...annyira szeretnék segiteni neked,de sajnos nem tudok...látszik,hogy jó ember vagy :)..kivánom,hogy legyen minden rendben és viszonozza az érzéseid :))sok szerencsét!
ha jól alakul minden légyszives ird meg nekem :).további szép napot!
16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!