Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy láttam magam mögött egy férfit aki ki akart rabolni,meg akart támadni, az a táska volt nálam amit használok(földgömbös ha ez számít) és mikor észrevettem hogy bántani akar segítségért akartam kiabálni illetve elfutni, de lefagytam a hangom meg olyan erőtlen volt hogy nem is hallhatta senki. Kétségbeesett dühöt éreztem és tiszta erőből belerúgtam az illető lábába.

Arra ébredtem fel hogy tényleg belerúgtam a kanapéba.

Arra gondolok hogy talán nem véletlen hogy pont a lábát rúgtam meg,jelenleg úgy érzem hogy reménytelen vagyok szerelmes egy mozgássérült féribe aki nem viszonozza az érzéseimet. Ez összefügghet ezzel? Vagy mit jelenthet még?

25/l

2012. okt. 14. 13:23
 1/3 anonim válasza:

juj,te szégény :S...annyira szeretnék segiteni neked,de sajnos nem tudok...látszik,hogy jó ember vagy :)..kivánom,hogy legyen minden rendben és viszonozza az érzéseid :))sok szerencsét!

ha jól alakul minden légyszives ird meg nekem :).további szép napot!

16/L.

2012. okt. 14. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, az álmod 100%, hogy összefügg azzal, hogy viszonzatlanul szereted azt a férfit. Álmodban a támadódra vetítetted ki azt a tehetetlen düht (álmodban lefagytál és a hangod is erőtlen volt), amit a valóságban érzel a viszonzatlan szerelmed miatt.
2012. okt. 15. 12:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. okt. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!