Anyum azt álmodta velem kapcsolatban hogy meghaltam... De álmában kicsi voltam, és állítólag annyi volt hogy beszéltem, a következő kép pedig már az volt hogy nem élek.
Ez mit jelenthet? - Meg fogok halni?
2012. okt. 13. 20:16
1/8 StarCry666 válasza:
ASD... Ne szószerind vedd! Én már többszászor álmodtam azt... Ha nagyon babonás vagy most jobban figyelj a környezetedre, légy óvatosabb. általában nem kell félni. mivel anyukád álmodta arra is lehet gondolni hogy az anyai szeretet fontos és nem akar elveszteni...
2012. okt. 13. 21:03
2/8 anonim válasza:
Nem, ezek csak álmok fogjátok már fel.
Figyelj azt szokták mondani, hogy amikor valaki új szobába költözik számolja meg a sarkokat lefekvés előtt (:D) és amir álmodik az valóra válik. Hát nem hiszek ilyenekben de gondoltam kipróbálom. Azt álmodtam, hogy meghaltam, most nem részletezem, csak annyit, hogy valami humanoid szörny vágta le a fejem, de látod még itt írok. Szóval nem kell aggódnod ilyen miatt. Majd ha a hírekben azt olvasod, hogy egy szörny levágta egy ember fejét, akkor kezdhetsz félni mert az enyém valóra vált :D
2012. okt. 13. 21:07
3/8 anonim válasza:
Agyilag úgy látom már meghaltál.
2012. okt. 13. 21:45
4/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzikézem hogy nem tudom mit kell keménykedni. Kérdeztem valamit, elvileg azért van ez az oldal nem? Ha nem tetszik minek jössz ide, minek olvasod el, és egyáltalán mi a ráknak írsz? - Nem idiótább a kérdés mint amikor kiírja valaki hogy hányszor veri ki egy nap, és hogy káros-e. De lényegtelen.
2012. okt. 13. 21:48
5/8 anonim válasza:
Mert szeretek rácsodálkozni a hozzád hasonlókra. 21. század, de mégis, mint a kőkorban. Az álmok valóra válnak, vámpírok léteznek, a hold meg sajtból van.
2012. okt. 13. 21:53
6/8 A kérdező kommentje:
Egészségedre.
2012. okt. 13. 21:54
7/8 A kérdező kommentje:
Én meg a hozzád hasonlókra szeretek rácsodálkozni, meg erre az egész Országra, ahol ha már egy ember feltesz egy látszólag "gyökér" kérdést, akkor az már retardált, elmebeteg, nem normális, fogyatékos. Gratulálok hozzá. Most örülhetsz magadnak, egy kérdés alapján megítéltél egy embert. Éljen Orbánia.
2012. okt. 13. 21:56
8/8 anonim válasza:
Úgy is van!
Van aki borsót fejt,
van aki szenet fejt,
van aki rejtvény fejt,
van aki álmot fejt.
Mindenki másképp csinálja!
Mindenki a saját képességei szerint.
De mindenki egészen biztosan meg fog halni. Jól gondolod, hogy Te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!