Miért álmodok folyamatosan arról, hogy terhes vagyok?
Szia!
Egyrészt lehet összefügg a sulival, habár ha ennyire intenzíven álmodsz, akkor inkább azt tartom valószínűnek, hogy tudat alatt foglalkoztat a gyermekvállalás téma, és ez álomként jelenik meg.
Illetve még az is lehetséges, ha egy lélek a gyerekedként akar leszületni, és már úgy érzi, hogy megérett rá az idő, akkor ezt álomként kicsit nyomja neked. Szokd a gondolatot... :)
Nekem ennyi ötletem volt.
Van az életedben valami,ami felelősséggel jár és "terhet" ró rád.A terhesség ezt jelképezi számodra.Az,hogy éppen mekkora a pocakod,az attól függ,hogy azon a napon illetve előtte mi történt a "terheddel".Túl sok vagy kevés volt,keveset kellett foglalkozni avagy sem(ezeket,pedig a fájások hosszúsága jelzi).Az,hogy ezt te stresszként és kialvatlanságnak éled meg az azt jelenti,hogyha rájössz,mi okozza ezt a "terhességet" az életedben jobb lenne,ha megszüntetnéd.Mivel tudatosan elutasítod a gyermekvállalást,így a tudatalattid jelez számodra.
De egy kérdésem azért van?Ha csecsemő-és gyermekápolónak tanulsz,akinek az élete kellene,hogy legyen az ápoltja,az miért érzi úgy,hogy önzőség a szülés?
Előfordulhat,hogy ez ellen tiltakozik a tudatalattid.
Nem akarok személyeskedni,hiszen anyagi körülmények is befolyásolják a gyermekvállalási felfogást,de ha jól gondolom,te egy roppant problémás családba születtél,ahol vagy te vagy az idősebb aki vigyázott a pici(k)re vagy az utolsó,aki egyedül maradt a világ ellen.Sok volt a probléma és ez ma sincs másként.Kolesz,utazás,kaja,zsebpénz...stb.
Keress egy pszichológust vagy kérd a sulid segítségét!Ők tudnak ingyenes tanácsadásra küldeni.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!