Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok folyamatosan...

Dojikah kérdése:

Miért álmodok folyamatosan arról, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és minden másnap kb 2 hete ezt álmodom, mindig más méretű a pocakom, de van hogy érzem a fájásokat, olyat amit eddig még soha, arra is emlékszem hány percenként jönnek stb... Jó mondjuk csecsemő- és gyermekápolónak tanulok de akkor is...pont múltkor döntöttem el h erre a világra szülni önzőség. Ja amúgy 3-4 hónapja minden alvásomkor rengeteget álmodok és így nem pihenten ébredek... és zavar! VÉLEMÉNY?

2012. okt. 10. 21:02
 1/4 sl zoli ***** válasza:

Szia!

Egyrészt lehet összefügg a sulival, habár ha ennyire intenzíven álmodsz, akkor inkább azt tartom valószínűnek, hogy tudat alatt foglalkoztat a gyermekvállalás téma, és ez álomként jelenik meg.

Illetve még az is lehetséges, ha egy lélek a gyerekedként akar leszületni, és már úgy érzi, hogy megérett rá az idő, akkor ezt álomként kicsit nyomja neked. Szokd a gondolatot... :)

Nekem ennyi ötletem volt.

2012. okt. 11. 13:34
 2/4 anonim válasza:

Van az életedben valami,ami felelősséggel jár és "terhet" ró rád.A terhesség ezt jelképezi számodra.Az,hogy éppen mekkora a pocakod,az attól függ,hogy azon a napon illetve előtte mi történt a "terheddel".Túl sok vagy kevés volt,keveset kellett foglalkozni avagy sem(ezeket,pedig a fájások hosszúsága jelzi).Az,hogy ezt te stresszként és kialvatlanságnak éled meg az azt jelenti,hogyha rájössz,mi okozza ezt a "terhességet" az életedben jobb lenne,ha megszüntetnéd.Mivel tudatosan elutasítod a gyermekvállalást,így a tudatalattid jelez számodra.

De egy kérdésem azért van?Ha csecsemő-és gyermekápolónak tanulsz,akinek az élete kellene,hogy legyen az ápoltja,az miért érzi úgy,hogy önzőség a szülés?

Előfordulhat,hogy ez ellen tiltakozik a tudatalattid.

Nem akarok személyeskedni,hiszen anyagi körülmények is befolyásolják a gyermekvállalási felfogást,de ha jól gondolom,te egy roppant problémás családba születtél,ahol vagy te vagy az idősebb aki vigyázott a pici(k)re vagy az utolsó,aki egyedül maradt a világ ellen.Sok volt a probléma és ez ma sincs másként.Kolesz,utazás,kaja,zsebpénz...stb.

Keress egy pszichológust vagy kérd a sulid segítségét!Ők tudnak ingyenes tanácsadásra küldeni.Sok sikert!

2012. okt. 12. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon érdekesek voltak :) és van bennük valami... szerintem a gyerekek tündéri lények.. de ők is felnőnek egyszer. amúgy ez az ápolónősdi hirtelen jött de annyira megtetszett (a latinon és az anatóimán kívül) az egész dolog hogy szerintem ez az egyik legszebb szakma :) mi négyen vagyunk testvérek, mind lány, én vagyok a harmadik, hugom beteg (tourette szindróma, pánikbetegség...) és nekem jutott világéletemben a legkevesebb figyelem. Pszichológiát is tanulok és teljesen értem miért vagyok ilyen amilyen, a családi körülmények milyen szerepet játszottak a fejlődésemben stb :) ezért is tetszik a suli, megismerem önmagamat is végre ...
2012. okt. 13. 17:49
 4/4 anonim válasza:
2.válaszadó vagyok!Nálunk ugyanez volt,csak az én hugim koraszülött volt.Anyukám meg rengeteget dolgozott,úgyhogy én pátyolgattam a hugimat.Csak annyi hogy nálunk én lettem pánikbeteg...:( Egyébként én is ezt tanultam és most már visszatekintve azt mondom nem baj,hogy nem tudtam benne elhelyezkedni,mert nem bírtam volna lelkileg feldolgozni a gyermek és koraszülött intenzíven történteket....:( Sok egészséget és remélhetőleg megszűnnek ezek az álmok.
2012. okt. 17. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!