Megálmodtam a jövőt?
Egyszer azt álmodtam,hogy reggel bemegyek a suliba, és az egyik osztálytársamnak le van vágva a haja. Egy fiúnak, akinek hosszabb haja szokott lenni. Páran megkérdezték tőle, hogy, hogy-hogy levágták a haját, hiszen neki mindig is a hosszabb állt jól. Mire azt mondta, hogy :
- Nem tudom. Elkaptak, és megnyírtak, mint a birkát...
Felébredtem, gondoltam, hogy : hú. ez érdekes volt. :D "
Amikor beértem a suliba, a szemem előtt játszódott le ugyanez a jelenet. A srác bejön teljesen lenyírt hajjal, megkérdezik, hogy mi volt, ő meg szóról-szóra ugyanezt válaszolja . Azt hittem összeesek a meglepődöttségtől. Ez azt jelenti, hogy megálmodtam a jövőt, ugyebár. De hogy lehet ez? Miért pont én , és senki más, és veletek történt ilyen?
Paranoia? Nem, olyanom nincs...
"Ez azt jelenti, hogy megálmodtam a jövőt, ugyebár. De hogy lehet ez? Miért pont én, és senki más"
De, ez igen erősen arra hajlik, hogy jobbnak akarsz tűnni, mert megkaptad ezt a képességet... bár ez nem képesség, de mindegy. És ha tévednék, akkor is el lehet ezt mondani nyugodtan, nem kell nekem esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!