Simán lehet. Én egyszer fizika dogát irtam és erősen meglepődtem amikor elolvastam a kérdést. Előtte éjjel pont azt álmodtam, hogy ez lesz a kérdés. Több hasonló volt...Nem hiszek a csodákba meg ilyesmi de ez talán még lehet is:)
2010. júl. 16. 18:38
3/16 anonim válasza:
Én is rendszeresen álmodok jövőt...ezeket jósálmoknak hívják.
Elvileg céljuk az, hogy felkészítsenek a történésekre melyeket előre láthatunk.
Az lenne a cél, hogy már a megálmodáskor tudjuk, hogy melyik a jós, mely ami álomvilágbéli és mely az ami a napi történéseket dolgozza fel. (bár utóbbi a legkönnyebb)
Nagyon jó, hogy ilyen erős ez a képességed :)
2010. júl. 16. 18:39
4/16 anonim válasza:
én egyszer azt álmodtam hogy a konyhában álltam és vért láttam. másnap megyek a nagymamámhoz és meséli hogy éppen most mosott fel egy csomó vért. kiderült hogy a nagypapám elesett mert részeg volt. -.-"
2010. júl. 16. 18:41
5/16 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy megnyertem a lottó ötöst. Azóta tele vagyok devizahitellel. XD
Szal bukta...
2010. júl. 16. 18:48
6/16 anonim válasza:
úgy tartják, hogy tinikor és felnőtt kor között mindnekivel olyan 3-4 alkalommal előfordul.
Nekem három jegyzett esetem van :)
2010. júl. 16. 19:36
7/16 anonim válasza:
Én álmodtam háromszor ami később meg is történt, de azóta sajnos nem:(
2010. júl. 16. 19:50
8/16 anonim válasza:
Én meg azt szoktam megálmodni ha valaki meghal komolyan 4x álmodtam meg és mind a 4 meghalt pár hónappal azután hogy én megálmodtam és már azt is megálmodtam hogy a törpenyulam meghal és ő is meghalt elég ilyesztő
2010. júl. 16. 19:58
9/16 anonim válasza:
nekem nagyon sok ilyen álmom volt....
pár éve álmodtam egy olyat, hogy egy bagy termetű férfi éppen valami hosszú lécet rak a tűzre és közben valami hülye hangon énekelnek...
és tegnap előtt egy tábor utolsó napján óriási tüzet raktunk és megint ugyanazt a képet láttam mint álmomban és a hátam mögött copy con ment....
meg dolgozatokat is álmodtam már:D és azt is hogy másnap ki fog felelni xD
2010. júl. 16. 20:00
10/16 anonim válasza:
évekig álmodtam egy lányról. hogy majd valamikor meglátom és összejövünk. így is volt. még az anyját is felismertem amikor először hazakisértem. innen tudtam hogy ő az. 7-8évig csak álmodtam róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!