Megálmodtam a jövőt vagy álmomban kreáltam a valóságomat?
Van egy kocsim amit nagyon szeretek. Nagyon sok energiámat fordítom rá (figyelmet, időt, gondolatokat, pénzt, munkát, amikor mosom stb.)
Azt álmodtam szombat éjjel, hogy összetörték a bal oldalát úgy, hogy még a tükör is letört és fityegett a kábelen.
Vasárnap délután mentem valahova és ahogy közelítek a kocsihoz látom, hogy a bal tükör föl van hajtva. Azt hittem a gyerekek játszottak. Mikor odaértem láttam, hogy az oldalának nekiment valaki és csúnyán benyomodott a lemez az ajtón.
Nem tudom, hogy mikor történt és ki csinálta. A lényeg hogy megtörtént.
Szerintetek akkor történt mikor aludtam és mivel a kocsi gondolata erősen foglalkoztat így megéreztem mi történik vele és ez bejött az álmomba? (Kicsit úgy mint mikor egy ikertestvér érzi ha a testvére beteg.)
Vagy megálmodtam a jövőt, hogy mi fog történni? Esetleg én kreáltam az egész ütközést álmomban, ami a valóságban testet öltött, mint egy programozó írja a programot, ami a számítógépen létrejön játék formájában?
Gondolatok, vélemények, ötletek?
megálmodtad :)
a valóságot inkább tudatosan alakítod, mint álmodban.
egyébiránt minden idő egyszerre létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!