Arról a fiúról álmodtam, aki tetszik, de nagyon csúnyává és visszataszítóvá változott az álmomban. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Már rég nem láttam, és nem is érdeklődik felőlem ezért próbálom elfelejteni. Ma éjjel róla álmodtam, hogy láttam őt, de csúnya volt az arca és kövér is volt.2012. szept. 28. 10:20
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem jelent semmi pozitívat.Ha sikerülne összejönnöd vele, nagy valószínűséggel csak csalódnál.Egyébként lehet, hogy mialatt nem találkoztatok valóban meghízott.Álmodban így mutathatta meg a rossz oldalát.
Ismerem jól az ilyen álmokat....
2/3 anonim válasza:
A lelke, az amit láttál. Csúnya, sötét lélek, (rosszindulat stb.) jelleme a visszataszító, mindenkit elnyomó, uralkodó stb.
Nem szoktam álomfejtéssel foglalkozni, de hirtelen ez ugrott be.
3/3 anonim válasza:
Sajna ( szerintem ) az előző kommentelőknek igaza van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!