Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent arról álmodni,...

Mit jelent arról álmodni, hogy két lány (egymásnak testvérei) csókolóznak (mást is)?

Figyelt kérdés

2012. szept. 24. 19:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2012. szept. 25. 06:22
 22/29 anonim ***** válasza:

"Nem unjátok még ezt a sok retardált kérdést?"

Én még egy kérdést sem tettem fel az Ezotériában, úgyhogy ezt bebuktad XD

2012. szept. 25. 16:54
 23/29 A kérdező kommentje:

A gyakorikérdéseken tilos feltenni olyan kérdéseket trollkodásból.

Az én kérdésem nem trollkodás.

2012. szept. 25. 20:30
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom, de szexi
2012. szept. 26. 10:15
 25/29 anonim ***** válasza:

testvér

Ha testvéredet látod: meglepetésben lesz részed, halott testvéredet látni: hosszú életre számíthatsz.

A szeretet és segítség iránti vágy kifejezője. Általában a jelenlegi kapcsolatainkkal való elégedetlenségünk jele. Ha szokatlan helyzetben látjuk testvérünket, az nagy meglepetést, váratlan örömet jelez.

Lány: Jelenlegi elképzeléseink, érzelmeink megváltozására utal, egy meghatározó élmény hatására sok mindent másképpen fogunk látni.

csók

Ha mások csókolóznak, szeretettre vágyunk. A reménytelen szerelem jele is lehet. Ha mi csókolózunk, jelzi, hogy tudjuk, hogy szeretnek bennünket. Kézcsók: boldogság, új szerelem várható.

Általában önmagáért beszélő álom, de ha valaki olyat csókolsz meg álmodban, akit ébren eszedbe sem jutna: kutass az álombéli megcsókolt ismeretségi körében, még inkább a közös ismerősök között, megtalálod, akihez vonzódsz.

2012. szept. 26. 12:15
 26/29 anonim ***** válasza:

Talán nem kéne kerülnöd az embereket, ha aktívabb lenne az életed, nem álmodnál ilyeneket, mert a legtöbb dolgot megkapnád a való életben amire szükséged van. Nagy benned a túlfűtöttség.

Amúgy meg, kedves ezoterikus emberke, aki a beszűkült emberekről írt: Szerintem annak is oka van hogy nem minden ember nyitott a túlvilági dolgokra. Persze lehet az is hogy az emberek félnek megtudni az igazságot, meg hogy idegesíti őket aminek nincs látható hallható vagy tapintható alapja, de lehet ennek mélyebb oka is.

2012. szept. 27. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Valószinü,hogy kivánod a sexet.

Próbáld lerendezni önmagad vagy egy fiuval mert az a természetes.

2012. okt. 3. 11:37
 28/29 kisslaca válasza:

Gondolom,állt a cerka,mikor felébredtél...Az meg teljesen normális...

És azóta nem tudod kitörölni a fejedből.Kérd meg őket,hátha megteszik,akkor majd megnyugszol!

2012. okt. 6. 22:57
 29/29 A kérdező kommentje:

Állt a cerka mint a cövek.

A két lány bigott keresztény, így nem remélhetek tőlük nyugalmat.

2012. okt. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!