Valaki segítene? (nem találtam pár elemet)
Annyi lenne a gondom,hogy a legutóbbi álmomnak nem minden elemére találtam "megfejtést".Örülnék,ha valaki tudna segíteni benne.
Az álmomban egy pusztán álltam,de előttem úgy száz méterre volt egy erdő.Már alkonyon túl lehetett vagy hajnal előtt,mert nem volt teljesen sötét,de minden szürkés volt.Az erdő teljesen sötét.Éreztem,hogy valami hozzáért a kezemhez ezért hátranéztem.Egy ló bökött meg az orrával,de furcsa volt a tapintása.Amikor jobban megnéztem,láttam,hogy...rohad.A teste oszlott,de kiszáradt a felső bőrréteg ezért érdes és szúrós volt.Egy ideig hagyta,hogy simogassam,de amikor megakadt valami kötélszerűségben a kezem a nyakán felém kapott.Ekkor ébredtem fel.
Elnézést amiért sokat írtam,de nem tudom összerakni(tudom,hogy elborult,nem kell mondani)
Vagy lődd le veccővetővel.
Esetleg hívd fel a RÉPA(Reptoidok és Plejádok Alakulat) alakulatot akik kifizetik a meg nem emésztett darabjaid temetését feltéve ha támogatod őket adód 101%-ával.
jól sejtem,hogy ez addig fog így menni amíg fel nem tesznek egy másik hasonló kérdést?
egyébként akkor legyetek részletesebbek,így a laikus tudatlan ember nem érti a beavatottak beszédét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!