Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért ennyire élethűek az álmaim?

Miért ennyire élethűek az álmaim?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogz az álmok mind nagyon élethűek, de ez már kicsit túlzás sztem.

Pl volt már olyan, hogy alszok és egyszercsak halom, hogy kinyílik az ajtó és bejön apám (olyan helyen dolgozik, hogy ritkán van itthon) és leül mellem az ágyra és vmit nagyon mondd. És már nyitva van a szemem szal ébren vok akarok felülni, hogy majd beszélek vele de folyamatosan hallom h ő beszél, és mikor megfordulok nincs ott, és direkt meglepődök, hogz, hh nincs ott.

2012. szept. 9. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a terhesség tünete.
2012. szept. 9. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
ez nem álom, ez alvási paralízis nézz utána
2012. szept. 9. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:
"Az alvási bénulás (más néven alvási paralízis vagy alvásparalízis) közvetlenül elalvás előtt, vagy felébredéskor jelentkezik, és legfeljebb egy-két percig tart. Az érintett a szemén kívül egy izmát sem tudja megmozdítani, így még beszélni sem tud." Nem erről van szó, mert én tudtam mozogni, mivel felkeltem és már ültem, mikor rájöttem, hogy nincs is ott senki.
2012. szept. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!