Mit jelenthet ez a morbid álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy elmegyek haverokkal egy üres helyre bulizni.Valami hangár féle volt.Egyszer csak hirtelen eltűnnek és feltámadt a szél, és egy ilyen csuklyás félig ember félig zombi arcú emberkinézetű lény hegyes karmokkal,rámnézett morgott egyet és belenyult a testembe és kitépte a szívemet.A vérből pedig valami 3szög alakú jelet rajzolt a földre ami aztán felgyulladt és beleégett a betonba.A szörny eltűnt és én felébredtem.
Nem néztem aznap semmi ijesztőt, és olyan jellegű dolog sem történt velem de nagyon megvislet a dolog.Hajnal egy óta semmit nem aludtam mert mindig félek hogy idejön az az izé.
(Tudom vicces hogy félek egy álomtól de pls ne röhögjetek ki,nagyon megijedtem)
2012. szept. 9. 16:26
1/5 anonim válasza:
Semmit..Nekem is voltak hasonló morbid álmaim de én nem hiszek olyasmiben, hogy jelenthetnek bármit is az álmok.. Nem hiszem, hogy kéne aggódj. Minnél tovább rágod magad rajta annál rosszabb lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Megpróbálok nem rágódni rajta többet ,csak nagyon valósághű volt..
2012. szept. 9. 16:35
3/5 Tom Benko válasza:
Nyugtalanul aludtál. Egyébként ha korábban láttál/olvastál hasonlót, akkor bármikor felidéződhet az emléke.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:Fiú vagyok szal nemtartom valószínűnek hogy terhes lennék ;) Egyébként köszi a válaszokat
2012. szept. 10. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!