Uristen múlt éjjel hihetetlen álmom volt! Olyan volt mintha valóság let volna, mintha megtörtént volna Hihetetlen!?
Tegnap éjjel azt álmodtam hogy , egy angyal szált le hozzám és ezt mondta .
"Testvér két úton nem járhatsz keskeny út vagy széles válasz"
Nem értettem hogy ezt miért mondta , De közeleb lépet és fojtatta.
"Bánd meg a bűnőd hogy vétkeztél meg könyebűlsz meg lásd testvér .
Lényegében ez volt az álmomban de miért mondot nekem egy angyal ilyeneket?
Ez csak egyet jelenthet: Holnap, pontban éjfélkor egy angyal fog megjelenni előtted és átadja neked a Helyesírás Szent Szótárát. Eme könyvet lapozgatva átjárja sötét elmédet a tudás. E tudás birtokában megleled a választ az élet nagy kérdéseire, és megvilágosodásban lesz részed. Soha többet nem fogsz ide kérdést kiírni, mert ráeszmélsz, hogy az ezotéria hülyeség.
Pista jósnő
Hogy lehet egy válasz széles?
És egy válasz hogy lehet az ellentéte egy útnak?
Csak nem a Greater Grace-be jársz?
Úgy érzed, rossz úton jársz? Bánt a lelkiismeret valamiért? Érzel / gondolsz valami olyat, amiről tudod, hogy nem helyes?
A hazugság bűn, ugye tudod? A pokol legmélyebb bugyrában egy láva jacuzzi-ban fogsz fürödni ezzel a nővel:
Kérem a rendelésre pontosan érkezzen, és kopogással ne zavarja meg azt. Taj kártyáját hozza magával.
Dr Józsi
Elme pschichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!