Miért álmodom rendszeresen, hogy állapotos vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és már két éve rendszeresen, kb. hónaponta egyszer azt álmodom, hogy gyermeket várok, vagy már nevelem is. Mindig ugyanilyen korú vagyok, és az apja sosincs ott körülöttem. Mivel még sosem voltam terhes, nem tudom, milyen érzés igazából, de álmomban érzem, ahogy mocorog, ahogy feszül a hasam... Imádom a gyerekeket, de azért még nem szeretnék, szóval a vágyálmot kizárnám. Viszont akárhányszor egy ilyen álom után ébredek fel, mindig elkezdek vágyakozni egy kisbaba után (persze utána elmúlik), és ez elég rossz. Valami ötlet esetleg?2012. aug. 31. 15:53
1/4 anonim válasza:
Ez nem nagyon érdekes!
Nekem van egy ÁLMOS könyvem.Ez a könyv az álmokat elemezi.
Ha neked vannak gondok az álmokkal,akkor ez segíthet!
A TERHES szót nem találom a könyvben de a gyereket igen! /GYEREK/: Pletyka. Feléd szaladó ismeretlen gyerek:kívánságod késve teljesedik. Gyerekszoba: ártatlanság. Gyerekszobában elbújni:régi emlék , kis titok.
Ezeket olvastam. remélem valamit segít ! Am lehet hogy nem is tudod de szeretnél.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj első, de az álmos könyv baromság.
Ha ilyent álmodsz, lehet ez azért mert akarsz, mert gondolom egyszer azért akarsz, még ha most ezt ki is zárod. Vagy néztél/olvastál valami olyat ami gyerekről, gyerekekről szól, vagy ilyenen gondolkodtál valamiért. Valami külső hatás miatt az agyad az álmodba szőtte ezt.
3/4 anonim válasza:
Az álmoskönyv szerintem is baromság (nekem is van). Én is sűrűn álmodok ilyet, de valószínűleg azért mert szeretnénk babát a férjemmel és már nagyon türelmetlen vagyok. Nem tudom nálad mi az oka.
4/4 anonim válasza:
Meg is adtad magadnak a választ! "Imádom a gyerekeket, de azért még nem szeretnék" Félsz a terhességtől. Azt írod hogy havonta egyszer, (talán a ciklusoddal van összefüggésbe...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!