Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet ez?

Szerintetek mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
apum azt álmodta, hogy belémtört 2 fecskendötüt, és közbe majdnem megölt.. én pedig ugyan azon az estén azt, hogy 2 tü van a combomba törve, és közben folyik a lábamból a vér.. ezt reggel elmeséltük egymásnak, és szinte ugyanazt álmodtuk, csak a saját szemszögünkböl..
2012. aug. 31. 11:03
 1/2 Antimod ***** válasza:
Szép példa a párhuzamos álomra. Nekem is volt már ilyen tapasztalatom.
2012. aug. 31. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen!:D Ez tök vicces dolog szerintem. Én azt álmodtam, hogy barátnőmmel futunk ki az erdőből és valami vérfarkasok futnak utánunk, aztán hirtelen barátnőm elesett és elkezdték behúzni a bokorba. Én meg vissza futottam érte, és engem is behúztak és darabokra téptek... Elég beteg, de amikor ezt egymásnak elmeséltük barátnőmmel eléggé meglepődtünk.:D Szerintem semmi különöset, nem jelent. Sem jót, sem rosszat, ez nem azt jelenti, hogy a következő napokban most apád beléd vág 2 tűt.:)) Pusztán a véletlen műve, minden esetre titokzatos dolog.:D
2012. aug. 31. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!