Mit jelent az álmokban a vulkán/vulkán kitörés?
Figyelt kérdés
már több mint egy hete szinte minden éjszaka az álmaimban vulkánok szerepelnek hogy mindig máshol kitörnek és hogy menekülni kell...ennek van valami jelentése???2012. aug. 27. 14:46
1/12 anonim válasza:
El akarsz menekülni valami elől ami elől valószínűleg nem tudsz..
2/12 A kérdező kommentje:
az álmomban mindig sikerült elmenekülni..ez az ellentétét jelentheti?
2012. aug. 27. 16:27
3/12 anonim válasza:
talán h megoldod a valóságban is...azt már nem tudom.
4/12 A kérdező kommentje:
remélem ugy lesz mert van egy nagyon súlyos problémám....
2012. aug. 27. 16:37
5/12 anonim válasza:
szerintem valami a mélyről feltörő dolgot jelenthetnek, bármi is legyen az a te életedben
6/12 anonim válasza:
- természeti csapás: olyan nagy baj, amit nem lehet kivédeni. FENYEGETETTSÉG-ÉRZÉS.
- benned vannak nagy, pusztító erők (düh, agresszió), amiket eddig elnyomtál, de rettegsz attól, hogy egyszer kirobban belőled...
- szexuális energiák benned, szintén most készülnek kirobbanni...
Valamelyik változat megpendít benned valamit?
7/12 A kérdező kommentje:
01:14-es az első feltevés igaz
2012. aug. 28. 09:23
9/12 A kérdező kommentje:
sok verekedés.az elején nem akartam..de most már örömmel neki megyek azoknak...iskolai verekedések..én egyedül ők 3-5-en ..most h jön megint a suli kicsit felzaklattam magam emiatt.szerintem ezért vannak a vulkános álmok meg ugye az álmok végén ők is szerepelnek.csak az itt a problem hogy én úgy szoktam megálmodni az álmokat hogy általában az ellentétüket jelentik.de ritkán meg azt amit és most nemtudom mi lesz..
2012. aug. 28. 10:11
10/12 anonim válasza:
Hm, gondoltam. A második felvetésem is talált, a benned lévő agresszió jelenik meg itt... Hogy most már örömmel belemész.
A harag, agresszió nem baj, ENERGIA. Csak meg kell tanulni megfelelő mederbe terelni, hogy ne pusztítson.
Hány éves vagy?
Le kéne állítani a támadó csapatokat az iskolavezetés segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!